Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

tarkoo ;

www.imageshack.us --> gözat --> pc'nden resmi buL --> onun aşağısında resim boyutunu 640*480 e getirip --> Host it --> sonra çıkan sayfada yanında Hotlink for forums (1) yazan linki siteye koy :wiinkk:

arkadaslar gecen cuma aksamı jantlara serit cektim acayip fiyakalı oldu... sabah kalktım motorun basına geldim hepsi atmıs oysa jantları güzelce temizleyip kurutup öyle yapmıstım sonuc hüsran... bu işin püf noktası ne niye attı nasıl yapıstırırsam atmaz?

ben ngk CR9EIX iridyum buji kullanıyorum 1000 km bakımını yaptırdıktan 1 gün sonra kendim taktım ve 2 gün sonra motorun sesi daha tok çıkmaya başladı, ben yüksek devirlerde kullanıyorum motoru standard buji ile aldığım vibrasyon iridyum bujiyi taktıktan sonra azaldı ve motor tek marşla çalışıyor...
görkemin yazısını okumadan önce ara bağlantılarını da almayı düşünüyordum şimdi bobinide almaya niyetim var, gerekirse daha yüksek amperli bi akü de alabilirim motoru satmaktan da vazgeçtim şimdi hollandadan arrow full set eksoz da getirtiyorum bi arkadaşımla ayın 16sından geliyo türkiyeye bakalım neler olacak :)

Kaç paraya getiriyolar sana egzozu.. Tiger baktım ben 350 YTL cbr 125 için.. Ben CR8E ye 30 YTL verdim keske CR9E alsaydım :pr:

bujının orjınalı senın aldıgın cakalaz arkadasım 125 cc motorda bujının orjınalının dısında hıc bır bıji artı getırmez ama cr8 ile 9 arasında kesınlıkle fark olmuyor orjınal orjınaldır saşma

ben ngk CR9EIX iridyum buji kullanıyorum 1000 km bakımını yaptırdıktan 1 gün sonra kendim taktım ve 2 gün sonra motorun sesi daha tok çıkmaya başladı, ben yüksek devirlerde kullanıyorum motoru standard buji ile aldığım vibrasyon iridyum bujiyi taktıktan sonra azaldı ve motor tek marşla çalışıyor...
görkemin yazısını okumadan önce ara bağlantılarını da almayı düşünüyordum şimdi bobinide almaya niyetim var, gerekirse daha yüksek amperli bi akü de alabilirim motoru satmaktan da vazgeçtim şimdi hollandadan arrow full set eksoz da getirtiyorum bi arkadaşımla ayın 16sından geliyo türkiyeye bakalım neler olacak :)

kardeş egsozu kaça aldın bizim bi tanıdık var hollandada oda gelcek ucuz bişeyse bende getirteyim

Arkadaslar şimdi aylardır aklıma takılan ama hep sormayı unuttuğum bi sorum var bu hondanın orjinal aksesuarları arasında "U Kilit" gördüm bu nereye takılıyor takılmış şekilde bi resimi olan varsa koyaiblirmi acaba ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar