Blacklove16
Bu konunun üstüne gitmelisin... Olacak iş mi bu? Dana eti kalmamış biz size tavuk yolladık... afiyet olsun... tabi yersen...
Kardeş konu dışı sorum olacak. Sen bilirsin
Blacklove16
Bu konunun üstüne gitmelisin... Olacak iş mi bu? Dana eti kalmamış biz size tavuk yolladık... afiyet olsun... tabi yersen...
selam arkadaşlar...geçen salı günü FEYİZOĞLU.com dan alışveriş yaptım(kask,mont,eldiven filan)...salı günü sipariş verdim elime perşembe günü geçmesi gerekiodu malzmelerin..bugün geldi..hadi bu normal...adamların eline(orhangazi şubenin) geçmiş malzemeler bana bi telefon etmiyorlar geldi diye...ve kendileri kalkıp getirmemişler...ben çalışıodum ...tabi insan merak edio...4 te işten çıktım ..4:30 gibi kargo şubesine gittim bi baktım malzemeler gelmiş orda duruyo..neden eve götürmediniz dedim biz birazdan dağıtıma çıkıcaktık diyo...sen gelir gelmez bi tel etsene bana geldi buyrun gelin alın paketinizi diye....bunu yapan MNG kargo hani leylekleri olan varyaneyse bunu geçtim...paketi bi açtım aman tanrım kaskın üstünde ,ben GDR yazmasını beklerken PROHELL yazıyo..nasıl kafam bozuldu anlatamam...aldım paketi eve gittim...feyizoğlunda benimle ilgilenen kişiye mesaj çektim,hiç karşılık gelmedi...iyi mi iyi...hemen aradım, bu sefer de ne yapsa iyi meşgule aldı...tekrar aradım, bu sefer de telefonu kapamış...eee bu dükkanın da bi telefonu var..orayı aradım..beni o kişiye yönlendirdi...dedim bana gelen kask PROHELL marka bi kask..ben senden ne istedim ? GDR...sen neden bunu yolladın..ya elimizde GDR nin M bedeni kalmamış bizde bunu yolladık...kardeşim bi arayıp sorsana bakayım ben bunu istiyor muyum ? elime geçtikten sonra bi de üstüne ben arıyorum...hadi aradım bi de teli kapatıyor ya...sen onu yolla geri biz sana 15 gün sonra istediğin kask gelince yollarız diyor...gelen kaskı kontrol ettim..çin malı kasktan az birşey daha sağlam bi de fiyatı 85 ytl....tüm firmayı suçlamıyorum ama o eleman bana bunu yaşattı helal olsun yani...neyse arkadaşlar ii günler....
:farao:Feyizoglu ile ilgili ilk kez sikayet duyuyorum ! Yoksa Piyasaya oturunca bozmaya mı basladı :farao:
Kardesim cok sagol airoh lar müthişmiş oleyyyy![]()
Ya arkdaşlar Sahibinden.com da biriyle konustum o da arkaya 130 öne 100 lük lastik atmıs ama 130 görüyo motorum dedi ! Benim ki neden 110 u geçmiyo !