r1 kalkısta gecmeye calısan sizdiniz değilmi

nekadar cok sey biliyorsunuz oyle verdiğinizbilgiler için tesekkur ederim.:cat:
ben R1 ile kalkış yarışı yaptım evt ama tamamem dalgasına, biraz gülelim diye de bunu foruma yazdım ayrıca r1 ile gidiş dönüş 332 km de gaz açtım... çok bildiğim bişey yok ben maddi durumlar yüzünden cıbır aldım performansı hoşuma gitmediği içinde ne yapabilirim diye bütün motor ustalarına ve yetkili servislere ya gidip sordum yada telefon açtım... aldığım cevaplar sonucunda boss tiger ve benzeri markaların sadece sesten ibaret olduğunu öğrendim ve benzin sarfiyatının arttığını, motorun yağ yakmaya başlayacağını ve performance düşüklüğüne sebeb olduklarını öğrendim 0212 6543000 hondaotoseverden de bu bilgileri alabilirsin... servislerin önerdiği eksoz oda komple sadece tüp değil arrow salı günü motorun sol ön sinyal lambasını değiştirmeye gittiğimde "arrow mu leovince mi yoksa devil mı" diye sorduğumda arrow dedi leovincenin de sesi güzel bunları alabilirsin motora bi zarar vermezler dendi... şimdi almak istediğin eksozu kendin araştırmak yerine bu forumda yazılanlara göre sececek olan sensin dolayısı ile kimin neyi bildiği değil neyi doğru bildiği önemlidir burdan öğrendiğin bilgileri bi serviste teyyid ettirdikten sonra bişeyler almanı tavsiye ederim...