Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

selam arkadaslar fiyatı nedeniyle skyjet f5 marka motor mu alayım yoksa daha pahalı olup daha güvenilir olan honda cbr 125 R mi alayım? SKYJET F5 kullanan veya sorunlu olup olmadığını bilen arkadaşların yardımcı olmasını bekliyorum.

s.a.

ya ben bisi sorcam cbr 125 r nin oldugu bilgisayar oyunu var mi???
moto gp 2 de sadece moto gp motorları varya moto gp 3 de cbr,yzf ler filan varmi???:silent:

1 ay once ufak bir trafik kazası gecirmiştim egzos ve kafa grenajındaki ufak ciziklerle olayı atlatmıstım bu kazanın sonucunda karsı tarafın sigortası bana bir miktar para odedi.şimdi bu parayla sizce egzosu değiştirmelimiyim güzel tok ses veren bir tiger mesela yoksa ne gerek var kardesim 250 ytl vermeye git kromla kaplattır egzosunu mu dersiniz.egzos değişince yakıt sarfiyatı bunun neticesinde performansında bir artıs sağlıyormu.ozellikle orjinal egzosu bulunmayan cıbırcalardan onerilerini rica ediyorum.
bu arada kaza sonucu sağ gidon borum hafif yamuldu.istanbulda 2.el cıbır parcaları satan biryer biliyomusunuz.
27 temmuzda metallica konserine gelen varmı
::xrock::

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Şunuda belirteyim.Avrupadan gelirken Kartal Köprüsünü 200m geçince sağda.Gebze istikametinden gelirken Kartal köprüsüne 200m kala solda.ALHAN SPORTSWEAR (Levi's-Dockers-Quiksilver-LCW-LCWaikiki).Uğrak yeriniz olsun.Bi çayımı içmeye herkesi beklerim arkadaşlar.

''ALHAN SPORTSWEAR;gençlerin yeni giyim merkezi,yeniçağ caddesi,ayhan kasap yanı, istanbul tel 418 48 18 giderken sağda dönerken solda.'':p
bazı reklamlar oluyorda radyolarda böyle o reklamlara gülüyorum yanlış anlama aklıma geldi

bende çoğunlukla geçerim oradan,bostancı'dayım yakın bir çayını içeriz, teşekkürler:cat:

Ben gidiyorum kısmetse metallica konserine.....Görüşmek üzere.Ayrıca görkem de gelicekti güya :)

eyvahllah abi.. gelsin bi takalım bakalım nasıl olacak.. bu arada kargoyu 44 dolar gondermiş itiraz ettim. vay uyanık çıtır sandı galiba beni ::whip::::cekic::

ÖEH 44 dolarmı:)
gerçi her halükarda ucuza gelio..
ben hayvan kadar kaskı hızlı kargoyla 37 dolar getirtmiştim(3 5 oynar ama bu cıvarda)

her trürlü ucuza almışsın daha ne olsun iridyum çok güzel duruyor....

Bu arada İstanbuldayım var mı buluşma falan pek haberim yok da ne var ne yok istanbulda????

Son düzenleme:
Arkadaşlar şimdi bizde bi cbr 125 var 150 binde ayıptır sölemesi:bounce:eek:rjinaldir km si:)bunun hava filtresi nerdedir grenajı illa ki sökecek miyiz hava filtresini temizlemek için acaba?ve hava filtresini temizlerken nelere dikkat etmeliyim?

arkadaşlar slm bu gün ilk kazamı yaptım hafif tatlı bi viraja girerken kaptırmış gidiyorum önümdeki araç yavaşladı fren yapamadım karşı şeride girdim ordanda bi araç geliyodu karşı şertle kaldırımın arasından geçeyim gideyim dedim olmadı kaldırıma yapıştık motorun sol taraf komple gitti grenaj vites ayna sinyal benim ayagım burkuldu onun dışında ciddi bişey yok ama kaskım olmasaydı durum çok farklı olabilirdi çünki kafayı kaldırımdaki ağaca fena tosladım gerçi bide korumalı botum olsaydı ayagımıda burkmiyacaktım belki ama korumalar çok önemli çok kötü anlar yaşadım flim gibi geçti derler ya gözünün önünde aynen öyle aman arkadaşlar dikat edelim benim hatam tamamen egitimsizligim ve acemiligimdi o kadar hız yapmamalıydım siz siz olun korumasız çıkmayın yola okudugunuz için teşekkürler

geçmiş olsun lebowski..
sende ciddi bişi olmaması sevindirici..
tahminen biliosundur ama ciddi masraf çıkıcak ordan sana..
dookie tabi 23 olan kargo 44 olmamalı:)

Arkadaşlar şimdi bizde bi cbr 125 var 150 binde ayıptır sölemesi:bounce:eek:rjinaldir km si:)bunun hava filtresi nerdedir grenajı illa ki sökecek miyiz hava filtresini temizlemek için acaba?ve hava filtresini temizlerken nelere dikkat etmeliyim?

bence sen o hava filtresini bi serviste temizlet çünki bildiğim kadarı ile motorun hemen arkasında o hava filtresi... dolayısı ile komple grenajı sökmen lazım...

arkadaşlar slm bu gün ilk kazamı yaptım hafif tatlı bi viraja girerken kaptırmış gidiyorum önümdeki araç yavaşladı fren yapamadım karşı şeride girdim ordanda bi araç geliyodu karşı şertle kaldırımın arasından geçeyim gideyim dedim olmadı kaldırıma yapıştık motorun sol taraf komple gitti grenaj vites ayna sinyal benim ayagım burkuldu onun dışında ciddi bişey yok ama kaskım olmasaydı durum çok farklı olabilirdi çünki kafayı kaldırımdaki ağaca fena tosladım gerçi bide korumalı botum olsaydı ayagımıda burkmiyacaktım belki ama korumalar çok önemli çok kötü anlar yaşadım flim gibi geçti derler ya gözünün önünde aynen öyle aman arkadaşlar dikat edelim benim hatam tamamen egitimsizligim ve acemiligimdi o kadar hız yapmamalıydım siz siz olun korumasız çıkmayın yola okudugunuz için teşekkürler

arkadaşım çok büyük geçmiş olsun daha büyük bi hasar almadığına şükretmelisin bence... ayrıca 2 şeritli yani tek gidiş şeridi bulunan yollarda fazla süratli gitmek hiç akıllı işi değil her an önüne bi sorun fırlayabilir... tekrar geçmiş olsun

Son düzenleme:
bence sen o hava filtresini bi serviste temizlet çünki bildiğim kadarı ile motorun hemen arkasında o hava filtresi... dolayısı ile komple grenajı sökmen lazım...

Cevap için teşekkürler...

Grenajı sökmek problem değil uzun iş ama yapılır şu hava filtresini nasıl temizlicez ya bilen yapan var mı acaba?Yenisi ne kadardır bu parçanın motor deli benzin yakayıo florya tophane arası yarım depodan fazla benzin yedi.

Arkadaşlar ;

CBR 125 R RePSoL; 2006 modeL ; 11600 km de...

2600 YTL (+) Muayene (+) devir masrafı = 3000 YTL . . .

Pazartesi alıyorum hayırlısıyla :) Tabi Motor sahibi vazgecmesse :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar