Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

sonuçta cbr 125 ötv sini düşsen 4800 den az eder be abi aksesuar alırken iyide satarken para etmiyorki

Ben bi Tane Repsol buldum Giresun da ; 2500 peşin e anlastık.. Hiç kurcalanmamış motor... daha 10 000 km de... kazası mazası yok... Şimdi sen karar ver biçtiğin fiyat az mı çok mu diye...

Ama tabi insanın kendi motoru oLunca ucuza veremiyo :)

dostum.motorun şu an ki fiyatı alım satım hariç 5100 ytl.alım satım dahil 5750.buna göre biçtiğim fiyat bu.değerlendirmek size kalmış.sonuçta bu motor 5000 km olunca da satacağım fiyat modelinden dolayı en az 4250 olacak.buyrun burdan yakınnn...2 yaşındaki cıbırlara biçilen fiyat 3750 ve 4000 ytleyi buluyorken ben neden daha düşük fiyata satayım ki.sora satmak için acelemde yok ki.almak isteyenee....!!!

Ben bi Tane Repsol buldum Giresun da ; 2500 peşin e anlastık.. Hiç kurcalanmamış motor... daha 10 000 km de... kazası mazası yok... Şimdi sen karar ver biçtiğin fiyat az mı çok mu diye...

Ama tabi insanın kendi motoru oLunca ucuza veremiyo :)

hayırlı olsun cakalaz.allah kaza bela vermesin.hayrını gör derim daha ne diyeyim.

Son düzenleme:
Daha almadım kardeşim ama yine de saoL :) Benm motoru satıp hemen alcam da bi satabilsem benimkini :) cbr kopyası var bende şu an :)

1400 e veriyorum :)

Bende de 50cc'lik kastino vardı onuda iki seneden beri kullanmıyodum pek bi zorluk yaşamadım üç ay oldu alalı 2600 km'de bir kez "u" dönüşü yaparken motoru fazla yatırıp yana düşürdüm sürklenmedi olduğu yere yattı ama bişey olmadı

Son düzenleme:
bişey daha sorucam yarın yaklaşık 160 km yol yapıcaz arkadaşlarla giderken göstergeleri çekmek istiyorum ama kamerayı nereye sabitliycem???

depo kapağı üzerine aparatlar var sabitleyebileceğin.Ya da gidona yine uygun yapılmış aparatlar ile olabilir.Ama başka Türlü Türk işi bişe aklıma gelmedi...bantla yapıştırma falan olabilir gidona....Sağlam bi şekilde yapıştırabilirsin mesela sadece hızlı bir öneriydi...

mus2aktas
Motoru satmanın nedeni sadece ailevi nedenler mi? :pale:
Bu arada iyi fiyat biçmişsin bence normal :wiinkk:

by_moto
Bence elektrikli scooter ile başla... Hatta bisikletle başla. Yok yok patenle de başlayabilirsin. Ya da önce koşarak antreman yap...

Yav şaka mı yapıyorsun cbr125le başlayabilirsin tabiki.
Yalnız öncesinde küçük bir eğitim alıp vitesli motorun temelini öğren ki motoru aldığında acemiliklerin motora zarar vermesin :wiinkk:
Bu honda 1. ve 2. eğitim olabilir. Veya iyi bir (o 100 ytllikler değil!) sürücü kursundan vitesli motor eğitimi olabilir.

mus2aktas
Motoru satmanın nedeni sadece ailevi nedenler mi? :pale:
Bu arada iyi fiyat biçmişsin bence normal :wiinkk:

by_moto
Bence elektrikli scooter ile başla... Hatta bisikletle başla. Yok yok patenle de başlayabilirsin. Ya da önce koşarak antreman yap...

Yav şaka mı yapıyorsun cbr125le başlayabilirsin tabiki.
Yalnız öncesinde küçük bir eğitim alıp vitesli motorun temelini öğren ki motoru aldığında acemiliklerin motora zarar vermesin :wiinkk:
Bu honda 1. ve 2. eğitim olabilir. Veya iyi bir (o 100 ytllikler değil!) sürücü kursundan vitesli motor eğitimi olabilir.

TR'ye ayak bastın mı görkem efendi sesin soluğun çıkmıyor ya da ben yakalayamıyorum :p

Hehehe daha gelmedim... Hala bavulumu nasıl hafifletsem hangi eşyaları yanıma almasam diye karar kara düşünüyorum. Şu uçaklarda ağırlık sınırı olmasa ne güzel olurdu. Uçak yükselemezse fazla ağırlıkları atardık balon gibi :p
Sabah 7 de duş alıyorum 9da taksiye atlıyorum 11:30da uçağa biniyorum 1:30'da istanbula iniyorum 2:30'da eve geliyorum 4'e kadar aileyle muhabbet sonra msn , akşama da kimi bulursam dışarı :mrgreen:

ohh plana bak...inş tıkır tıkır saat gbi işler..nası yer şu kiev bi anlatmadın gitti hee..bide görkem abi sen bidaha kiew e gidecekmisin yoksa artık hep burda mısın ?

istanbulda buluşma yaparsak anlatırım bol bol...
bu sadece yaz tatilim... 2 ay istanbuldayım sonra yine kiev... daha 4 yılım var burada ::deliir::

okuduklarıma göre cbr 125r başlangıç için ideal motorlardan birisi:) doğru karar wermişim yani bende başlangıç için cbr125 i düşünmüştüm sonra 600rr ve daha sonra 1000rr (fireblade) :)

fireblade1 ; evet baslangıç motosikletidir o doğru ama ..cbr 125 ten sonra 600 cc ye geçişte kimisi geçilir diyor kimisi geçilmez.. o konuda bende sıkıntıdayım.. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar