Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

emvtec
Cbr arayan arkadaşlar vardı onlar ile iletişime geçebilirsin.
onlar için yazdımbide direk irtibata geçmek istemiyorm 1 ay önce satarsam scooter kullanmak zorunda kalıcam :) eğer benm gibi 1 ay sonra motor almayı düşünen warsa die aklında bulunsun die yazdım :)

.

bende işte o zamanlar motor alıcam... bi sayfa önce iletişim bilgilerim yazılı bi mesajım vardı... ordan ulaşabilirsin.. bakarsın senin yerine gecerim seleye :)

ilginiz için teşekkürler

saygılarımla

.

arkadaşlar bana bi yardım edin ya hangi satıcıya serviste buluşmayı teklif etsem pek sıcak bakmıyor işin acemisiyim nası yapmalıyım bide bi motor var km teli kopmuş ö şekilde ne kadar gezdi bilmiyorum arka dişli ve zincirinide deiştirmiş orjinale dönmek ne kadara patlar yoksa hiç bulaşmasam mı saygılar

Lebowski
Motorunu servise göstermeye yanaşmayana sen de yanaşma. Hatta "kendi ustam var, ona gösterelim" diyene de yanaşma. Hatta ve hatta "benim kendi Honda servisim var" derse de başka bir Honda servisine göster. Çünkü tanıdık her zaman kıyak geçer. :p

Zincir ve dişlileri ne için değiştirmiş onu sormalı. Eskidiği için çin malı mı alıp takmış veya küçük dişli mi koymuş? Dişlilerle nasıl oynadığına bakarak motoru nasıl kullandığını anlayabilirsin :p
Motoru satmadan önce dişli-zincir takımını değiştirmiştim. Orjinali 200ytl civarı olması gerekiyor.

2008yc1.jpg

0610070953tf3.jpg

0610071018cg9.jpg

0610070952cn8.jpg

ahmet93
Videoyu açamadım.

Son düzenleme:
İnşallah alırsın krediyi bende krediyle aldım başvuruyu yaptıktan sonra tüm gördüklerime konuştuklarıma bana dua etmelerini istedim :queen: inanılmaz bi heyecandı benim için o günler ve kredi çıktı cbr ıma kavuştum :cherry: inşallah sanada çıkar ve cbr cı olursun :)

BENİMDE ALMAMA ÇOK AZ KALDI.ÇOK HEYCANLIYIM.ÇOK SABIRSIZLANIYORUM.DAHA ÇOK AMATÖRÜM.İLK KULLANDIĞIM VİTESLİ MOTOR OLCAK.ÇOK ZORLUK ÇEKMEM İNŞALLAH.

arkadaşlar bana bi yardım edin ya hangi satıcıya serviste buluşmayı teklif etsem pek sıcak bakmıyor işin acemisiyim nası yapmalıyım bide bi motor var km teli kopmuş ö şekilde ne kadar gezdi bilmiyorum arka dişli ve zincirinide deiştirmiş orjinale dönmek ne kadara patlar yoksa hiç bulaşmasam mı saygılar
kaç model?kaç bi,nde gösteriyo?

BENİMDE ALMAMA ÇOK AZ KALDI.ÇOK HEYCANLIYIM.ÇOK SABIRSIZLANIYORUM.DAHA ÇOK AMATÖRÜM.İLK KULLANDIĞIM VİTESLİ MOTOR OLCAK.ÇOK ZORLUK ÇEKMEM İNŞALLAH.
zorlanmazsın mtor fren yaparken devir aralıklarına dikkat et,dik yokuş çıkarken ortalarda 1e alırken gaza direk asılma gerisinde bişey yok bide frenlere çok güwenerek basma.

Son düzenleme:
kaç model?kaç bi,nde gösteriyo?

zorlanmazsın mtor fren yaparken devir aralıklarına dikkat et,dik yokuş çıkarken ortalarda 1e alırken gaza direk asılma gerisinde bişey yok bide frenlere çok güwenerek basma.

ZAMANLA ALIŞÇAZ ARTIK.HALA ARAŞTIRIYORUM BUARDA.BU SİTEDE SATAN ARKADAŞLARIMIZ MUTLAKA VARDIR.İZMİRDEN VARSA İRTİBATA GEÇEBİLİRİZ.

Lebowski çok mu kelepir veriyolar ki sen o motoru almak istiyorsun.Ben çok fazla motosiklet alıp satmadım ama çok araba alıp sattık.Bu işler kesinlikle aceleye gelmez.Sabırla bekleyip gerçekten acil satıcılardan çok temiz motorları gerçekten kelepir alabilirsin.Km'si biraz düşük olanlara bakarsan daha güzel olur.Çünkü şimdi 300-500 lira fazla verip daha az km'li motosiklet almak ilerde aldığına komple pişman olmaktan çok daha iyidir.Şimdi sezon başı olduğu için ikinci eller biraz pahalı.Tekne ve motosiklet gibi mevsimlik taşıtlarda böyle oluyor.Çok acelen yoksa kışı bekleyelim.Ben öyle yapıcam :)

yeni motor kullanmaya başlıyacaksan sana en önemli tavsiyem "ön freni 1 süre işaret parmağınla sık" cıbır alıcaksan virajdayken birden gaz verme düşük hızlarda kendine güvensende motoru 10 dereceden fazla yatırma. aklıma bunlar geldi şimdilik:wiinkk:

yardımcı olduğunuz için çok saolun.bu siteye iyiki üye olmuşum.burdaki herkes çok güzel.bi sorum daha olcak.benim boyum 190.fren ve vitesi kullanmakta zorluk çekermiyim.çünkü ikiye katlancak bacaklarım.o yüzden zor olabilir.nasıl bi çözüm bulabiliriz?

yardımcı olduğunuz için çok saolun.bu siteye iyiki üye olmuşum.burdaki herkes çok güzel.bi sorum daha olcak.benim boyum 190.fren ve vitesi kullanmakta zorluk çekermiyim.çünkü ikiye katlancak bacaklarım.o yüzden zor olabilir.nasıl bi çözüm bulabiliriz?

dostum 1,90 boyundaysan cbr 125 üstünde kelebek gibi durursun...

selam genclık bende 11o cc lık cup var allaha sukur benı gezdırıyo ama gozum hep yoldan gecen veya park halınde honda cbr 125r lerde lanet olsun su parasızlık :pr: fazlasında gozum yok ama işte bunu alamıyoz kendınıze ıyı bakın yollar sızın olsun dıkkatlı olun hacılarım byy

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar