Carcharoth
Ben de fazla yazmıyorum foruma... Artık motosikletlerden uzak kaldım. Sadece arada girip okuyorum yazılanları. Motoru sattım umarım seneye burada yeni bir motosiklet alabilirim... Honda Cb400 Hornet'de gözüm var... 4 silindir 400cc... var mı daha iyisi?
CBR400 bile var. Canavar gibi. Türkiyede olsa inan bana kaçırılmiyacak fırsat. 4 Silindir 400cc bizim gibi adama yeterde artar bile.

Vergi oranları düşük olsada bu sınıftaki motorları Türkiyedede görebilsek, alıp binsek :salut: Hayırlısı olsun.
Bende askere gitmeyi bekliyorum. Finaller bitti notları bekliyoruz. Dönüş için planlar hazır
Carcharoth
hocam bu baskı balatanın kaçırmasıda sonuç olarak bi problem değilmi?
bu konuda biraz pimpirikliyimdirde....
neden olur bu kaçırma nasıl düzelir?
Dostum sürekli olan birşey olsa dediğin doğru bi problem başlangıcı ya da ana sebebi olarak düşünebilirsin. Ama kullandığım 10.000 küsür kmh de bu olayı en fazla 4-5 kere yaşamışımdır. Bilgisine saygı duyduğum motorculuktan yetişmiş bir ustaya (şu an makina mühendisi) danıştım bana verdiği cevap buydu. Başka bir ustayada teyid ettirdim....
İrdeleyip düşünürsen mantıksızda durmuyor. Sonuçta bu motorlar ıslak debriyaj sistemini kullanıyor ve biraz zorlanmada motor yağınında biraz pis olmasından olsa gerek bu tarz kaçırmalar yapabilir. Ve sen redline dan çıktıktan sonra bu durumu yaşadım diyorsun.
Sana tavsiyem motorunu redline da fazla sıkıştırma. Hem yakıt olarak, hem motor ömrü açısından zararlı bir durum. Alışkanlık haline getirmemeni öneririm.