Benim için no problemMotoruma güveniyorum
![]()
beyfa
renk tutturmada bi sorun olmaz depo üzerindeki turuncu rengi bilgisayarla alınır ona gore renk ayarlanır.renk tutturulur tutrulmasınada o ince janta turuncu yakısırmı lastikleri biraz kalınlastırsak bi ihtimal!!!bende cok kararsızım.senin bi gezi resminde turuncu jantlı bi repsol vardı ona bakarak karar verebilirsin.benimde aklımdan cok geciyor ama baskasında canlı gormeden yapmaya korkuyorum.cingene işi bişi olmasın sonra.
Katılıyorum sana korktuğumda o zaten arkadaşımınki turuncu jantlı herkez ısrarla turuncuya boya diyo ama cesaret edemiyorumrepsole palyanco diyenlerede bişi demiyorum zaten:mrgreen:
kırmızı,siyah,turuncu çok sıradan geliyor cbır olucaksa repsol olucakya:silent:
![]()
"kargaya yavrusu şahin gözükür":queen:
haaala kuyruk altı camurluk ararken bakın ne buldum.cbr 125 motoru.
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI....BSS&itu=ISS%2BUCI%2BSI&otn=4#ebayphotohosting
8500 km de sanırım
Şimdi size bir soru cıbırcı abilerim arkadaşlarım.
Lisedesiniz yaş 17 2 sene sonra lise bitio uniye adım atcaksınız.
ilk deneyim olarak cbr alıncak temmuzda ehlyet sınavı var.
sıfırmı almalıyım 2 seneden fasla binilebilir.
yoksa 2. elmi?
cok kalıorm arada sıfır alırsan zarara girersin diorlar ama temiz 2.el de izmirde fasla yok acıkcası
2. el al temiz illaki bulursun ararsan zaten yaşın ufak büyütmek isteyeceksin hemenhem uzun zaman da binsen 2. el götürür seni merak etme :mrgreen: ehliyetsiz binmek yasak ama :bounce:
Cıbırların bagaj hacmi ne kadar?Full kaskı almaz sanırım ama disk kilidi, halat kilit ve de motosiklet brandası alacak kadar yeri var mı?