hala düşünüyo musun sen :mrgreen: turuncudur budur :cat: konu kapanmıştır :queen:
tamam sen öle diyosan öle olsun artık:mrgreen:
hala düşünüyo musun sen :mrgreen: turuncudur budur :cat: konu kapanmıştır :queen:
tamam sen öle diyosan öle olsun artık:mrgreen:![]()
zaten Türkiyede repsol var..
ilginç şeyler düşünmüssün..
vakit bol galiba
zaten Türkiyede repsol var..
ilginç şeyler düşünmüssün..
vakit bol galiba
Herkesin görüşü farklı saygı duyarım ama BeYfa o motorun jantları turuncu olacak diyosam turuncu olacaaak :queen: ya turuncu olacak ya turuncu olacak :queen:
301.madde boyle bişi olsa gerek düşünce özgürlüğü:mrgreen::mrgreen:
hehe siz haaala repsolle sponsorluk anlasması imzalamayanlardanmısınız:queen::queen:
Bende ilk baslarda repsol almam diyodum ne bu palyaco gibi diyordum ama yanına yaklasınca cbr 125 lerin en güzeli:bounce:
tabi zevkler ve renkler tartısılmaz herkezin düşüncesine saygımız var ama en güzeli repsol okadarhem bedava yağ veriyor bize:queen:
dün ilhan1154 le yolda karsılastık 2 cbr 125 bi cocuk geldi abi dedi senin motorun daha güzel. saygılar:cat:
gerginsiniz bu günsen boşver yağı filan da yeni motorundan memnun musun ? nasılsın iyi misin ? sorarsam söyler misin :mrgreen: uzun zamandır görüşülemedi zuzuya selamlar :rendeer:
gerginmi kim benmi
motorumdan çok memnunum gittikçe daha çok seviyorum..
iyiyim çalışıyorum arkamda 2 gündür susmadan çalışan bir muhasebe printeriyla beraber..
a.s. sölerim
repsol en iyidir..çocukların sevgilisidir,gece kmlerce uzaktan farkedilirsiniz,2 3 numara yapıştırırsan motorun üstüne yarışlara katılıyorum ben diye sıkabılırsın..
vs vs..
repsol = numero uno..
o diilde akın fıyattan ziyade km dıkkatımı cekti
kullan bıraz motoru yahu..
biraz alışınca alsın ama yaaa :bounce:
cıbır başkaa tuuçiii ::xcrying: özünden kopmazsın sen canıımm ::140::
Kafamın tasını attırmayın benim gelir alırım 5.250 ye hııı :mrgreen:
Akıncıım bikerem o mal değil tamam mıı oooo biirrr boonccuuukkk oooo bbiiirrr uuğğuurrr böööcüüü ooo bbiiirrr mmaavviişşş oo biiirr şekerparee :queen:
Gönlüne göre olsun her şey canım benim :rendeer:
Bende ilk baslarda repsol almam diyodum ne bu palyaco gibi diyordum ama yanına yaklasınca cbr 125 lerin en güzeli:bounce:
tabi zevkler ve renkler tartısılmaz herkezin düşüncesine saygımız var ama en güzeli repsol okadarhem bedava yağ veriyor bize:queen:
dün ilhan1154 le yolda karsılastık 2 cbr 125 bi cocuk geldi abi dedi senin motorun daha güzel. saygılar:cat:

Yazlarını mudanya,kurşunlu,kumsaz,gemlik,kumla,armutlu vs. vs. vs. yerlerde geçirenlerin yakından tanıdığı İZZET KAPTAN ile Gemlik Körfez turu...
İzzet Kaptan kimdir?Sözlükten kısaca bir bakalım...
''yaz geldiğinde içine attığı iki iskemle ile gezi gemisine çevirdiği küvetten hallice bir balıkçı teknesiyle sahil turları düzenleyerek isim yapmış, zamanla iyi kazanç sahibi olmayı başarmış, harikulade şirin kişi. bir gördüğünü unutmaz, denizden ve havadan anlar, bazı günler "balığa çıkmayın hava bozacak" gibi tavsiyelerde bulunan ve her daim haklı çıkan, teknesini kullanırken denizdeki diğer teknelere ve yüzen insanlara karşı son derece dikkatli olan bir kaptandı. son senelerde pek görünmüyor, özletiyor kendini...
"balkonlardan havlu sallayanlara, minder sallayanlara... kahvaltılarını edenlere afiyet olsun. el sallayanlara, sandalye sallayanlara, hepsinize teşekkür ederim. kıyıdan kova kürek sallayan çocuklara maşşallah maşşallah! hava güzel, deniz güzel, bugün öğleden sonra yarım körfez turum var, fazla açılmayın gençler..."
80lerin ve 90ların gençlerinin çocuklarının yakından tanıdığı bir isim...
Fotoğraf makinalarınızı almayı unutmayınız....Bu günü ölümsüzleştirmek adına....
Bütün Bursa ve çevre illerden motosikletli arkadaşlarımızın katılım göstereceği bir organizasyon olacak.Bir organizasyon firması tarafından düzenleniyor...
Program şu şekilde:
Gemlik Körfez Gezisi
DJ. SHOW
DJ. FEELİN'GS
İLK İÇKİ(alkollü alkolsüz isteğe bağlı)
ÇEREZ-CİPS
ÖZEL GÜVENLİK EŞLİĞİNDE
HAREKET: 20.00--20.30
DÖNÜŞ: 01.00--02.00
TARİH: 17 MAYIS 2008
YER: GÜZELYALI KİREMİT İSKELESİ
(Gece dönüş ücretli olarak Bursa'ya temin edilecektir.Alkolü fazla kaçıranlar için
Ücret : Paket Program Şeklinde Kişi Başı 25 YTL
İrtibat: Sertaç Uçan : 0546 654 2 999
Akın Fidan : 0555 718 6 436
Rezervasyon : 0534 446 35 40
Tamam o çocukları senin motorun yanına bir de benimkini koyduktan sora dinleyelim![]()