Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bence turuncu guzel olmuyo
genellıkle 1000rr daki ton tutmadıgı ıcın(benım gorduklerımde)
egreti duruyodu

Özgür'e katılıyorum...Genelde bizim repsol cıbırların jant rengini tutturamıyorlar başka bir renge boyarken.O yüzden orjinal haliyle kalsın derim.

Son düzenleme:
beyfa
renk tutturmada bi sorun olmaz depo üzerindeki turuncu rengi bilgisayarla alınır ona gore renk ayarlanır.renk tutturulur tutrulmasınada o ince janta turuncu yakısırmı lastikleri biraz kalınlastırsak bi ihtimal!!!bende cok kararsızım.senin bi gezi resminde turuncu jantlı bi repsol vardı ona bakarak karar verebilirsin.benimde aklımdan cok geciyor ama baskasında canlı gormeden yapmaya korkuyorum.cingene işi bişi olmasın sonra.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar repsol zaten başlı başına bir sirk gibi biraz daha renkli olmasında hiç bir sakınca yok bence :queen: Ayrıca rengi tutturulduğu takdirde çok da yakıştığına inanıyorum eğreti durmuyor :rendeer: Herkesin görüşü farklı saygı duyarım ama BeYfa o motorun jantları turuncu olacak diyosam turuncu olacaaak :queen: ya turuncu olacak ya turuncu olacak :queen:

tamam sen öle diyosan öle olsun artık:mrgreen::)

aferim :queen: :rendeer:

Son düzenleme:
REPSOL Bİ YAĞ MARKASIMI DİYELİM İLERDE REPSOL MARKA YAĞLARIN DEĞERİ DÜSERSE YADA REPSOL BATARSA HONDA REPSOLLERİN DEĞERİ DÜSERMİ :p ASLINDA SİZİN HONDADAN PARA ALMANIZ GEREKİOR ADAMLARIN SPONSORLUGUNU YAPIORSUNUZ BEVAYA:mrgreen:BARİ TURKİYEYE GELİRSE BU YAĞALAR BEDAVAYA VERSİNLER SİZE:queen::queen:

zaten Türkiyede repsol var..
ilginç şeyler düşünmüssün..
vakit bol galiba

gerginsiniz bu gün :) sen boşver yağı filan da yeni motorundan memnun musun ? nasılsın iyi misin ? sorarsam söyler misin :mrgreen: uzun zamandır görüşülemedi zuzuya selamlar :rendeer:

Herkesin görüşü farklı saygı duyarım ama BeYfa o motorun jantları turuncu olacak diyosam turuncu olacaaak :queen: ya turuncu olacak ya turuncu olacak :queen:

301.madde boyle bişi olsa gerek düşünce özgürlüğü:mrgreen::mrgreen:

hehe siz haaala repsolle sponsorluk anlasması imzalamayanlardanmısınız:queen::queen:

301.madde boyle bişi olsa gerek düşünce özgürlüğü:mrgreen::mrgreen:

hehe siz haaala repsolle sponsorluk anlasması imzalamayanlardanmısınız:queen::queen:

Türkiye'de düşünce özgürlüğü var diyosun yanii oooolllldduuu ooo zzaaammmaaannn :mrgreen:
bu topiğe işlemez cnm varsa da :queen:

Repsol en son seçenektir benim için kaldı ki ben sadece fikir beyan ediyorum, hiçbir zaman repsolü savunmadım:) zaten Tuğpercimizin motoru sevdirdi bana repsolü :rendeer: saygılarrr :queen: :rendeer:

Bende ilk baslarda repsol almam diyodum ne bu palyaco gibi diyordum ama yanına yaklasınca cbr 125 lerin en güzeli:bounce:
tabi zevkler ve renkler tartısılmaz herkezin düşüncesine saygımız var ama en güzeli repsol okadar:p hem bedava yağ veriyor bize:queen:
dün ilhan1154 le yolda karsılastık 2 cbr 125 bi cocuk geldi abi dedi senin motorun daha güzel. saygılar:cat:

Bende ilk baslarda repsol almam diyodum ne bu palyaco gibi diyordum ama yanına yaklasınca cbr 125 lerin en güzeli:bounce:
tabi zevkler ve renkler tartısılmaz herkezin düşüncesine saygımız var ama en güzeli repsol okadar:p hem bedava yağ veriyor bize:queen:
dün ilhan1154 le yolda karsılastık 2 cbr 125 bi cocuk geldi abi dedi senin motorun daha güzel. saygılar:cat:

o çocuk kandırmış seni :queen: kandırmışlar seniiii ehehehhhee :queen:

gerginsiniz bu gün :) sen boşver yağı filan da yeni motorundan memnun musun ? nasılsın iyi misin ? sorarsam söyler misin :mrgreen: uzun zamandır görüşülemedi zuzuya selamlar :rendeer:

gerginmi kim benmi:)
motorumdan çok memnunum gittikçe daha çok seviyorum..
iyiyim çalışıyorum arkamda 2 gündür susmadan çalışan bir muhasebe printeriyla beraber..
a.s. sölerim:)

repsol en iyidir..çocukların sevgilisidir,gece kmlerce uzaktan farkedilirsiniz,2 3 numara yapıştırırsan motorun üstüne yarışlara katılıyorum ben diye sıkabılırsın..
vs vs..
repsol = numero uno..

gerginmi kim benmi:)
motorumdan çok memnunum gittikçe daha çok seviyorum..
iyiyim çalışıyorum arkamda 2 gündür susmadan çalışan bir muhasebe printeriyla beraber..
a.s. sölerim:)

repsol en iyidir..çocukların sevgilisidir,gece kmlerce uzaktan farkedilirsiniz,2 3 numara yapıştırırsan motorun üstüne yarışlara katılıyorum ben diye sıkabılırsın..
vs vs..
repsol = numero uno..

Çalışmak iyidir :) kolay gelsin :rendeer: Senin adına çok sevindim :) Turuncu jant taki ısrarım da bu yüzden biraz , trafikte daha çok görünülürlük sağlar diye :wiinkk: cıbır olsun zaten çamurdan olsun bişey demedik cnm kimsenin repsolünee :p :rendeer:

ne yani kandırldımmı ben şimdi:pr::pr: oysaki ben beni beyendiiğini sanmıstım :salut: benim duygularımla oynadı:salut:

o diilde akın fıyattan ziyade km dıkkatımı cekti:)
kullan bıraz motoru yahu..

Km'yi güncellemedim şu anda 16100km'de :cat: Herkesten çok kullanıyorum merak etmeyin...Motorun üstüne binmediğim gün yok gibi :wiinkk:

biraz alışınca alsın ama yaaa :bounce:
cıbır başkaa tuuçiii ::xcrying: özünden kopmazsın sen canıımm ::140::

Kafamın tasını attırmayın benim gelir alırım 5.250 ye hııı :mrgreen:
Akıncıım bikerem o mal değil tamam mıı oooo biirrr boonccuuukkk oooo bbiiirrr uuğğuurrr böööcüüü ooo bbiiirrr mmaavviişşş oo biiirr şekerparee :queen:

Gönlüne göre olsun her şey canım benim :rendeer:

Tamam pardon :cherry::cherry:

Tamam o çocukları senin motorun yanına bir de benimkini koyduktan sora dinleyelim :p:p:p

Yazlarını mudanya,kurşunlu,kumsaz,gemlik,kumla,armutlu vs. vs. vs. yerlerde geçirenlerin yakından tanıdığı İZZET KAPTAN ile Gemlik Körfez turu...

İzzet Kaptan kimdir?Sözlükten kısaca bir bakalım...

''yaz geldiğinde içine attığı iki iskemle ile gezi gemisine çevirdiği küvetten hallice bir balıkçı teknesiyle sahil turları düzenleyerek isim yapmış, zamanla iyi kazanç sahibi olmayı başarmış, harikulade şirin kişi. bir gördüğünü unutmaz, denizden ve havadan anlar, bazı günler "balığa çıkmayın hava bozacak" gibi tavsiyelerde bulunan ve her daim haklı çıkan, teknesini kullanırken denizdeki diğer teknelere ve yüzen insanlara karşı son derece dikkatli olan bir kaptandı. son senelerde pek görünmüyor, özletiyor kendini...
"balkonlardan havlu sallayanlara, minder sallayanlara... kahvaltılarını edenlere afiyet olsun. el sallayanlara, sandalye sallayanlara, hepsinize teşekkür ederim. kıyıdan kova kürek sallayan çocuklara maşşallah maşşallah! hava güzel, deniz güzel, bugün öğleden sonra yarım körfez turum var, fazla açılmayın gençler..."

80lerin ve 90ların gençlerinin çocuklarının yakından tanıdığı bir isim...

Fotoğraf makinalarınızı almayı unutmayınız....Bu günü ölümsüzleştirmek adına....

Bütün Bursa ve çevre illerden motosikletli arkadaşlarımızın katılım göstereceği bir organizasyon olacak.Bir organizasyon firması tarafından düzenleniyor...
Program şu şekilde:

Gemlik Körfez Gezisi

DJ. SHOW

DJ. FEELİN'GS

İLK İÇKİ(alkollü alkolsüz isteğe bağlı)

ÇEREZ-CİPS

ÖZEL GÜVENLİK EŞLİĞİNDE

HAREKET: 20.00--20.30

DÖNÜŞ: 01.00--02.00

TARİH: 17 MAYIS 2008

YER: GÜZELYALI KİREMİT İSKELESİ
(Gece dönüş ücretli olarak Bursa'ya temin edilecektir.Alkolü fazla kaçıranlar için :)

Ücret : Paket Program Şeklinde Kişi Başı 25 YTL
İrtibat: Sertaç Uçan : 0546 654 2 999
Akın Fidan : 0555 718 6 436

Rezervasyon : 0534 446 35 40

Bursa'da Motosiklet'e gönül vermiş kişilere yönelik böyle bir organizasyon vardır.Sadece motosiklet muhabbetinin döneceği...dans-müzik ve gece deniz eşliğinde körfez turu için...Bütün herkesi bekliyoruz.İstanbul'dan gelmek isteyen arkadaslar olursa memnun olurum...benim misafirim olurlar...Hem haftasonunun en güzel gününde ve saatinde.Yorgunluğumuzu pazar sabahı bol bol uyuyarak geçirebiliriz...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar