2 arkdşada tşk .hayırlı olsun birader ..güle güle kullanırsın umarım..
inş kardşm valla öle olur
2 arkdşada tşk .hayırlı olsun birader ..güle güle kullanırsın umarım..
kardeşim bnm boyutlarım aynı seninle motorum elime henüz gecmedi eger 1 haftaya kadar sana gösteren olmazsa ben tepesindeyken ftocekip koyarım :cherry:arkadaşlar gerçekten bu topicteki bütün yazıları okumaya çalıştım fakat buna ömür yetmes herhaldeatlaya atlaya okudum baya bi..şimdi size bi sorum olcak..motor almayı düşünüyorum ama daha önce hiç motor kullanmadım..cbr 125r bana sorun çıkarmas bu konuda dimi? bi başka sorumda acaba boyu 1.90 olup kilosuna 85 filan olupta bu motora sahip olan bi arkadaş varsa görüşlerini alabilirmiyim..motorun küçük kalmasından çekiniyorum birazcık..birde o kadar okumama rağmen bu topiği uzun yol yapan bi arkadaşımızın yazısını okumak nasip olmadı..acaba uzun yolda yani yaklaşık 500km filan bi sorun çıkarırmı? bu konularda bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim..
zorluk çekmezsin 1-2 gun acemiliğin olur onuda hemen atarsın
boyuna gore altında baya bi küçük kalır
http://www.motosiklet.net/forum/gez...-canakkale-van-yolculugum-ve-fotograflar.html
kardeşim bnm boyutlarım aynı seninle motorum elime henüz gecmedi eger 1 haftaya kadar sana gösteren olmazsa ben tepesindeyken ftocekip koyarım :cherry:
anlaşılan uzun yolda baya iyi bir motor..baya bi yol yapmışşsınız sanırım..fakat dediğiniz gibi biraz küçük kalabilir..ama ben yinede biran önce bi denemek istiyorum..eğer rahat edersem sorun olmas benim için..ama çokta oyuncak gibi kalmasın taviki..neyse yardımlarınız için saolun..
valla çok sevindim şimditamam kardeşim sana zahmet fotoları koyarsın buraya bende ağzım sulana sulana bakarım
hayırlı olsun şimdiden..
ben bır cbr 125 kullnıcısı olarak tavsıye edrım benım boyum 165 ama cok memnunum soracakların varsa buyur sor 8 aydır kullanıyorum harıka
Onr arkadaşım tşkler fikirlerin için fakat detaylı sonuçları herşeyi
Bugün 2 Saat yanında durarak anladım hatta yarında üstünde gezinti yapınca anlayacağım.Elimde videosu Fotoğrafları var son hali ile...
Burdaki arkadaşlar o catlaktan dolayı haklı olabilirler ama Depoya herhangi bir zararı bile yok..!!
Hafif motor düşmüş catlak oluşmuş..Motoru kendi zevkinden dolayı boyatmışlar(yani herhangi bir sorundan dolayı değil) o üstündeki yapıştırmalar kalitesiz duruyor ve ucuz fiyat ben onları alınca sökeceğim ve orjinallerini alacağım Bana gelişi 3.el Olacak İlk sahibi Şuanki sahibine mal karşılığı vermiş
Şuanki sahibide bağkur borclarını ödeyeceği için satıyor kendisi.Sen bana diyorsun ki o motordan sana yar olmaz kesin bir sonuç belirtmişsin sanki
Ama ben almakta kararlıyım Motor asıl HONDA Motor sesine Motoruna baktım
Hem arkadaşlar görünüşten böyle demenizi afedersiniz haklı bulmuyorum.
Motor siyaha boyandığı ve sol tarafa düştüğü için böyle bir şey haketmediğini savunuyorum ve son resimleri ve video ekliyorum iyi günler tşkler
İnşallah alınca diğer arkadaşlarla en iyi şekilde paylaşır yeni arkadaşlara yardımım dokunur..
slm arkadaşlar yenı uyeyım nirengi74 un motorunu aldım hatta nasıp olursa cumaya kadar satısları olacak artık beraberız ve yakuza yazdıkların bana garıp bırazcıkta anlamsız geldı eğer bildiğini okuyacaksan neden foto koydun ve neden ınsanların fikirini öğrenmek istedin sonrasındada size katılmıyorum çekim yapacağım estekdi köstekti... Arkadaşım git al harika bır motor bu hiç kaçırma deli dehşet temiz bir motor kudurmuş paran çok al kullan :cat: başka ne denşrkş kaç kişi sakın alma derken yok alacağım gir sahibinden com a ara kardeşim ne motorlar varr neyse memnun oldum sağlıcakla kalın arkadaşlar sürçi lisan etti isem affolaa![]()