Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar bugun sizin CBR lardan bi tanesini yokuş yukarı iki kişi idim üstelik tokatladım haberiniz olsun :)
CBR da iki kişi idi baya yardırdı ama tokatlanmaktan kurtulamadı üstelik açık ara farkla.
dsc00153sp4.jpg

dylan 150cc cbr 125cc

dylan 15,8 bg cbr 13,2 bg

gecmen cok normal

Geçenlerde bir CBR'cı arkadaşla karşılaşmıştım. Öve öve bitiremedi benim motorada öyle küçümseyici olarak baktıki.
Dylan falan hikaye yolda bizi geçemiyorlar diyordu.

Not:Bende öncesinde yani dylan almadan önce CBR 125 e bakıyordum hatta bu forumda da yazışmıştım(mybeat olarak)

Neyse Dylan'ın gücünü bir kez daha anlamış oldum elbette aynı katagorilerde değiller tani CBRın yeri başka.

gereksiz tartısmalar..dylan normal sartlarda cbrı yer..
bu arada o cbrcının salaklıgı..
gecen gun benım yanımda bı tanesı ole yaptı..
ki hıc sallamam boyle adamları..
falconla gecmek rahat oldu bıraz..
sınırlıyken ıyı oluyomus ama:))

tugce nısan geldi bak:)) hanı cbr..
sanırım cıcek te satıyo motorunu(kı arzu almayı dusunuodu ybr talıp olabılırız:)) )

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Geçenlerde bir CBR'cı arkadaşla karşılaşmıştım. Öve öve bitiremedi benim motorada öyle küçümseyici olarak baktıki.
Dylan falan hikaye yolda bizi geçemiyorlar diyordu.

Not:Bende öncesinde yani dylan almadan önce CBR 125 e bakıyordum hatta bu forumda da yazışmıştım(mybeat olarak)

Neyse Dylan'ın gücünü bir kez daha anlamış oldum elbette aynı katagorilerde değiller tani CBRın yeri başka.

anlaşıldı neden tokatladım felan dediğin içinde bir şey kalmış bunun için sağa sola alakasız topiğe dylan resmi koyup ortam geriyorsun.
benimde 150dylan kullanan arkadaşım var bende onun tokatladım ona bakarsan:cherry: caddebostan-bostancı arasında gereksiz bu tip mesajlar:farao::farao::farao:

Son düzenleme:
duz yolda yada hafıf vırajlı yolda cbrların yuzde 95 ı tokat manyagı olur dylan karsısında..
trafıkte surucuye baglı oldugu ıcın bence sayılmaz:)
gereksız gergınlıge gerek yok(acaba kac "ger"le baslayan kelıme yazabılıırım)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Deryali;
arkadaşımızın kaskı çalınmış motosiklet üzerinden aman dikkat,yeri geliyor montumuzu koyuyoruz motosiklet üzerine.
geçmiş olsun:farao:

Kanka naaptın sen yaaa :)

Hadi hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin.:rendeer:

Bir an önce de topiğini açıp fotoları koy ama, öyle kuru kuru söylenmezki RR aldım diye:p

topic açarız yaw... :)

Tadını çıkartıyorum şu anda... Bu arada benim plakada GS istesem bu kadar olmaz :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Son düzenleme:
Deryali;
arkadaşımızın kaskı çalınmış motosiklet üzerinden aman dikkat,yeri geliyor montumuzu koyuyoruz motosiklet üzerine.
geçmiş olsun:farao:

Evet kask gitti dün. Şimdi nazi kaskı vardı bi tane yedek onu takıyorum çok komik oluyor ama ne yapalım yeni bi kask dünya para durup dururken bütçe ayırıcaz..

Motorun üzerinde montta vardı onu çalmamışlar

topic açarız yaw... :)

Tadını çıkartıyorum şu anda... Bu arada benim plakada GS istesem bu kadar olmaz :p

Hobaaaa:queen: Olm süper yaaa, beraber gezdik mi karizmayı gör sen:p Motorları parkedip seyrederiz arkadan "GS" plakalarımızı:bounce: Maltepe trafikten aldın sanırım sen de bu arada?

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ertech;
hayırlı olsun abi çok iyi bir seçim bence hannspree rengi'de çok hoş,ben race replika hastasıyım bayılıyorum.:queen:
Allah kazasız belasız sürüş nasip etsin,güle güle kullan,:rendeer:

ertekin abi hayırlı olsun motoru honda otoseverdenmı aldın gecen hafta carsamba gunu ben ordayken gelıp bakmıslardı o motora hatta ustunden bı kac yazıyı sokturmek ıstıolardı yoqsa o senmıydın :)

ertech;
hayırlı olsun abi çok iyi bir seçim bence hannspree rengi'de çok hoş,ben race replika hastasıyım bayılıyorum.:queen:
Allah kazasız belasız sürüş nasip etsin,güle güle kullan,:rendeer:

Çok teşekkür ederim... Çok sağol Tuğper... ::rendeer:

ertekin abi hayırlı olsun motoru honda otoseverdenmı aldın gecen hafta carsamba gunu ben ordayken gelıp bakmıslardı o motora hatta ustunden bı kac yazıyı sokturmek ıstıolardı yoqsa o senmıydın :)

Çok teşekkür ederim... :) ben pendik güngör motordan aldım... Önündeki hannspree yazısını söküp siyah takmayı bende düşünmüştüm ama şimdilik böyle kalsın...

:rendeer:

Son düzenleme:
selam şafak : 41 2 sayfalarda sürünüo başlık beyler tutun ucundan yakışmıo hiç herkese selam :))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar