Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar benim motorun sanki frenlemesi kötü geliyor ya sizinde öylemi daha 5 bin km de ani fren yaptığım zaman 70-80 km hızla zor durduruyorum ön arka eşit sıktığım halde 50 60 metre sonra duruyor motor yavaşlıyor ne bilim beni hiç tatmin etmiyor frenlerive siz ani fren esnasında ne yapıyorsunuz?motoru ani frenlemede nasıl durduruyorsunuz?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:26 ----------

var kurban kırmızı beyaz var revit monza 150 200 tl filan ben almıştım kullanmıştım güzel mont

Sen şu motoru aldığından beri bi sevinçli anı paylaştıgını hatırlamıyorum dostum :p

valla sorma dynnerim ya bugunde adama çarptık gerçi suçö adamda dalmış elindede cep:D gidiyor yolun ortasında:D sağ aynayla vurdum hızım azdı adam bnden özür diledi.D

motorun kaç km de?
balatalarında problem olabilir mi?
yada bir arkadaşımın başına gelmişti piston tam basmıyordu diske,aynı şey başına gelmiş olabilir,
çok geçmeden bir kontrol ettirmelisin işini bilen bir servis veya yetkili bir serviste..

16000 km değilmi bakımı sen erkenden götürcen herhalde fiyat olarak bişi diyemiyom çünkü ben 16000 bakımına değilde parça değiştirmeye gittim tabi bakımıda oldu.Yaptıran arkadaslar olmustur.Onlar daha iyi cvp verir.

ben 15bin hatırlıyorumm olsn erken yaptıralım 16bin ise benım daha hiç bi parça degısmedııı inş da degısmezzz

arkadaşlar benim motorun sanki frenlemesi kötü geliyor ya sizinde öylemi daha 5 bin km de ani fren yaptığım zaman 70-80 km hızla zor durduruyorum ön arka eşit sıktığım halde 50 60 metre sonra duruyor motor yavaşlıyor ne bilim beni hiç tatmin etmiyor frenlerive siz ani fren esnasında ne yapıyorsunuz?motoru ani frenlemede nasıl durduruyorsunuz?

bu tarz motorlarda ağırlık önde olduğundan arka fren ön frenden daha az tutar motora acemilik döneminde durduramayacakmışsın gibi hissedersin...zamanla ön frenle durmayı geliştirirsin tabi acil durman gerekiyorsa motor freni yaparak durmak daha kolay olur...bu motor hafif pek frenleme sorun olmuyor da daha hacimli ve yüksek cclerde sanırım daha bir dert oluyormuş bu arka fren forumlarda öyle duymuştuk...

slm arkadaşlar konuyla pek alakası yok ama forumda bulamadım ( 250 cc 2 zamanlı tek silindir su sogutmalı bir makine örn: honda cr 250cc ) arıyorum sadece makine kısmı ama nerden bulabilirim bi fikri olan varmı tşk.

s.a aranıza yenı katıldım daha once yazılanları takip ediyordum sonunda üye oldum aranıza katıldım bende cbr 125 hastasıyım ve almayı düşünuyorum şu 1 ay içinde tabiki herkez gibi yanlış bir iş yapmayım diye boyle sitelerı takip ediyorumkı burda bir coğu sorunun yanıtı var şimdiden herkese teşekkürler ben ybr ve cbr de gercekten cok kararsız kaldım ama gösteriş benım ıcın ön planda olduğu ıcın cbr yı sectım en fazla 3 3.500 param var aşırı km yapmamıs kazasız temiz daha ağırlıklı kırmızı siyah renk istiyorum olmuşken öyle bişey alayım diye düşündüm sizce bulabılırmıyım neye dıkkat etmem gerek alırken bilgileriniz için tekrar teşekkürler.

3500 e kırmızı siyah bulamazsın sezon açıldı malum.bulsan da 25.000-30.000 km de olur.repsoller var o fiyata.biraz daha koy kenara 4000 liraya alırsın temiz 10.000 km den az siyah kırmızı bir motor

djsalih 3500e kmsi çok olmayan temiz bi makina bulabilirsin...kime sorarsan sor sana bu motoru alma diyeni bulamazsın...herşyi ile 4x4 lük bir motor (fiyatına oranlarsak bundan iyisi şamda kayısı)keyif alacağın yakışıklı,ekonomik,kaliteli ve sağlam bir marka ALLAH olmayanlarada versin...bu arada düşündüğün ilanlar varsa buraya ilanı koy az çok bilgi ve yorum alırsın

djsalih 3500e kmsi çok olmayan temiz bi makina bulabilirsin...kime sorarsan sor sana bu motoru alma diyeni bulamazsın...herşyi ile 4x4 lük bir motor (fiyatına oranlarsak bundan iyisi şamda kayısı)keyif alacağın yakışıklı,ekonomik,kaliteli ve sağlam bir marka ALLAH olmayanlarada versin...bu arada düşündüğün ilanlar varsa buraya ilanı koy az çok bilgi ve yorum alırsın

onur daha demin girdim sahibinden e ya yok siyah yada kırmızı motor :mrgreen: millet fiyatları 4000 e çekmiş valla.hep repsoller var 3500 e.eski ilanlara inmek gerekiyor satıldı mı diye tek tek sormak gerekiyor.bende eski bir ilana sormuştum siyah cbr ı.satılmamıştı.fiyat da uygundu aldım hemen de az sayıda şuan uygun km de ve 3500 civarı siyah yada kırmızı bi cbr:pale:

ilgilendiğiniz için teşeşşür ederim evet dediğiniz gibi sezon acıldı ama ben istıyorumkı 3 5 ay snr sattığımdada fazla zarar yapmayım yazın bineceğim gezeceğim gercekten cok istıyorum ama acelede etmıorum hayırlısı neyse o olsun diyorum onur35 bilgiler için saolasın tamam beyendiğim motor olursa sahibinden felan koyarım ben yardımcı olursunuz peki repsolün farkı sadece renkmiydi?

sahibinden.com a sıfır fiyatına 2.el koysalar şaşırmam millet aşmış artık kendini herkez pazarlamacı ağzı yapıyo :(

evet bencede bazıları gerçekten çok abartmışş motoru satmak istemeyen bile ilan vermiş fiyatıda abartmış belki giderr diee

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar