Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

slm arkadaşlar. ehliyete yazıldım.inş mart'a doğru ehliyet geliyor.içimde acayip cbr aşkı var. bir an önce ehliyeti alsam da 2. el temiz bi cbr bakınacam.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:09 ----------

bir soru soracam cbr'lerin hepsi tek silindir mi 4 silindir olan varmı acaba ? veya 2silindir 3 silindir ?

slm arkadaşlar. ehliyete yazıldım.inş mart'a doğru ehliyet geliyor.içimde acayip cbr aşkı var. bir an önce ehliyeti alsam da 2. el temiz bi cbr bakınacam.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:09 ----------

bir soru soracam cbr'lerin hepsi tek silindir mi 4 silindir olan varmı acaba ? veya 2silindir 3 silindir ?

125cc lık bi motordan bahsediyosun ne 4ü ne 3ü ::xs06::::xs06::::xs06::::xs06::

tabiki tek silinir

var 4 silindir li olanı adı da cbr 600

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya havalar soğuk şöle ısınınca bi çanakkale yaparız artık

Cbr mi Hyosung mu ?

Meraba ArkadaşLar Ben Osman ŞanLıurfaLıyım Aranıza Yeni KatıLdım
Bende Bir ay oLdu Hyosung aLaLı Çok Memnunum Herkes Krank miLi arızasından Bahsetmiş Evet KranK miLi arıza Veriyor ama Sebebi Var Durmadan RedLine Yaparsanız Krank miLi Kırıyor LaKin RedLine Yapmadıgınız Zaman Hiç Bir Sorun Yoktur Yakıtta Çok Cimridir 10 YtL iLe 80 Km Yapıyor. Max Hız 175dir Cbr Ye Bin Çeker 600 Kasasından Hiç Bi Farkı Yok emin oLun Gören Gözünü aLamıyor Hyosung aLacak oLan Kararsız oLan arkadaşLara söyLüyorum aLın Pişman oLursanız Günahınız Boynuma Daha size NasıL AçıkLama Yapayım eLimden GeLdiğince Yardımcı oLmaya ÇaLıştım İyi GünLer

Bende Bir ay oLdu Hyosung aLaLı Çok Memnunum Herkes Krank miLi arızasından Bahsetmiş Evet KranK miLi arıza Veriyor ama Sebebi Var Durmadan RedLine Yaparsanız Krank miLi Kırıyor LaKin RedLine Yapmadıgınız Zaman Hiç Bir Sorun Yoktur Yakıtta Çok Cimridir 10 YtL iLe 80 Km Yapıyor. Max Hız 175dir Cbr Ye Bin Çeker 600 Kasasından Hiç Bi Farkı Yok emin oLun Gören Gözünü aLamıyor Hyosung aLacak oLan Kararsız oLan arkadaşLara söyLüyorum aLın Pişman oLursanız Günahınız Boynuma Daha size NasıL AçıkLama Yapayım eLimden GeLdiğince Yardımcı oLmaya ÇaLıştım İyi GünLer

hoşgeldin
güle güle kullan hyosung topiği de var ayrıca . oraya da bir bak. oldukça fazla kullanıcısı var

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:38 ----------

Koşun eğlence çıktı :)

ben de tam seviniştim ki hyocuymuş arkadaş:cherry:

Adam haklı gözlerim yaşardı bi Hyom bile yok :salut:

Arkadaş içinden gelenleri yazmıs. Kötü bişey yaptığını sanmıyorum; ayrıca herhangi bir aşağılama da yok burda!
Hemen celallenmeyin...

Yalnız sunu unutmayın ki CBR kadar kaliteli değil Hyosung :)

Genç niye siliyosun ki mesajımı :) Ben şimdi Hyosung GT250R başlığına gidip "Honda 600RR var bende, Hyo'ya 5 basar" desem, eğlence çıkmaz mı ?

:)

Genç niye siliyosun ki mesajımı :) Ben şimdi Hyosung GT250R başlığına gidip "Honda 600RR var bende, Hyo'ya 5 basar" desem, eğlence çıkmaz mı ?

:)

senin yok belki ama temmuzda benim olacak 600 RR ım Deniz :)
ozaman senin CBR a 5 basar :))))

nbr kanka nasıl gidiyor bu arada görüşemedik kaç gundür gene ...

Yaa bu motor en fazla kac basıo. deneyen warmı?Ben 16 yasındayım bu motor dan alıcam.benı bılgılendırırsenınz sevınırım

Yaa bu motor en fazla kac basıo. deneyen warmı?Ben 16 yasındayım bu motor dan alıcam.benı bılgılendırırsenınz sevınırım

bunu herkes gelip soruyor :)
benim rahmetli cıbır düz yolda 150 Bolu tüneliin içinde Rüzgar minumuma düştüğü için 160 ankara yolunda yokuş aşağı 165 km hızı gördü iki kişi ile
ben 63 kg mım arkadaşım 98 kg ...

son suret gördüğüm 165 km motorun ustune biraz egilerek iki kişi ile...

benim rahmetli cıbır düz yolda 150 Bolu tüneliin içinde Rüzgar minumuma düştüğü için 160 ankara yolunda yokuş aşağı 165 km hızı gördü iki kişi ile

benimkide 300 basıyo :cherry:

Şu hız konusundaki msjları konudan silsek msj sayısı ciddi oranda azalacak. Kaç metrede duruyor diye soran yok :) Arkadaşlar cbr 125 lerin hepsi inanın 125 cc :) Bazılarına yanlışkla 250 cc ya da 600 RR motoru takıldığınıda hiç sanmıyorum.

Son düzenleme:
Şu hız konusundaki msjları konudan silsek msj sayısı ciddi oranda azalacak. Kaç metrede duruyor diye soran yok :) Arkadaşlar cbr 125 lerin hepsi inanın 125 cc :) Bazılarına yanlışkla 250 cc ya da 600 RR motoru takıldığınıda hiç sanmıyorum.

:cat::cat::cat::cat::cat::cat:

Ben Bu moturu 14 yasından ıtıbaren ıstıyorum.hastasıyım.ehliyeti alır almaz hemen altıma siyah cbr cekicem.yarısabiliriz.isterseninz:):)

CBR 125 R ; Düz yoLDa ortalama 130 km hıza ulasabiliyorsa sağlıklı demektir. Daha fazlası yol durumuna göre değişir...

Tabi standart halinde :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:36 ----------

ya benmki düzde 160 gördü ama gideri vardı basmadım :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar