Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

:salut: beyler acıl yardıma ıhtıyacım var.nolur bana yardım edın.. bugun motoruma alarmı bagladım ıyı guzel kurulumuda cok kolaydı hıcbır sorun yoktu sonra alarm calısırken motoru test etmek ıstedım alarm calısırken motoru calıstırdım yok calısmadı sonra alarmı kapattım bıde ne goruyum yıne calısmıyor alarmı devereden soktum yıne calısmadı..ayrıca marsa basınca cızz dıye ses gelıyor yanı eskısı gıbı calısma sesıde yok ne yaptım ettım calıstıramadım..... benım tahmınım aku bıtmıs olabılır dıyorum cunku alarmla cok oynamıstım ama bı yandanda kendımı kandırıyorum.. sızce benım sorunm ney cıldıracagım ne yaptıysam calısmadı cok buyuk dert acmasın basıma :salut: :salut: :pr: :pr:

okan tahmınen akun bıtmıstır..daha once aynı durumda bırnı okumustum akunu yemıs alarm(okuduklarımdan sallıorum):) twıns koruma topuzu motoru devırırsen 135ytl lık sınyallerı ve grenajı koruyan sıyah saglam bı cubuk:)en basıt anlatımı bu

Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
Akünün bittiğini sanmıyorum cızzz diye bi ses geliyorsa marş otomatiğin arızalanmış olabilir alarmda çalıştırma fonksiyonunu kullandıysan garanti o arıza yapmıştır marş otomatiği motor normal yolda giderkende marş motorunun dönmemesini sağlıyor yani dişliyi ileri geri yapıyor arızalandıysa dişli boşta döner ve cızz sesi çıkar servise bi götür istersen :pale:

okan4037' Alıntı:
:salut: beyler acıl yardıma ıhtıyacım var.nolur bana yardım edın.. bugun motoruma alarmı bagladım ıyı guzel kurulumuda cok kolaydı hıcbır sorun yoktu sonra alarm calısırken motoru test etmek ıstedım alarm calısırken motoru calıstırdım yok calısmadı sonra alarmı kapattım bıde ne goruyum yıne calısmıyor alarmı devereden soktum yıne calısmadı..ayrıca marsa basınca cızz dıye ses gelıyor yanı eskısı gıbı calısma sesıde yok ne yaptım ettım calıstıramadım..... benım tahmınım aku bıtmıs olabılır dıyorum cunku alarmla cok oynamıstım ama bı yandanda kendımı kandırıyorum.. sızce benım sorunm ney cıldıracagım ne yaptıysam calısmadı cok buyuk dert acmasın basıma :salut: :salut: :pr: :pr:
Akünün artısını eksisini ters bağlayıp bütün elektrik aksamını bozmuş olabilirsin birde ayaktan çalıştırmayı dene bakalım.

sımdı sıze soyle soyleyeyım kesınlıkle kısa devre yapma ıhtımalı yok ayaktanda calısmıyor
hasan abı mars otomatıgı bozulrsa ne kadar masraf acar:pr:

Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
okan4037' Alıntı:
sımdı sıze soyle soyleyeyım kesınlıkle kısa devre yapma ıhtımalı yok ayaktanda calısmıyor
hasan abı mars otomatıgı bozulrsa ne kadar masraf acar:pr:

Valla bir iki ay önce Honda kınetıc için aldım 9 ytl idi bunun da olsa olsa 30 ytl falandır % 90 ordan arıza yaptığını düşünüyorum inşallah ağır bi problem yoktur

bişey daha arkadaşlar

Arkadaşlar 26.04.2006 Tarihinde sıfır almış olduğum motosikletimin motorlu taşıtlar vergisi bende alıonmasına rağmen ödemesi yapılmamış bu başlığı okuyunca fark ettim şimdi bayiye gideceğim ee biz sana makbuzunu vermiştik kaybetmişsin diyecekler büyük ihtimal haybiye 30 ytl asıl 1 ytl gecikme zammı ödeyeceğim kahrolsun bayiler insan tahsil ettiği bişeyin ödemesini neden yapmaz anlamıyorum gözümden düştüler bir daha kimseye tavsiye etmeyeceğim o bayiyi

bende yatırmadım daha taksıtıdını..ayrıca hasan abı sana cok tesekkur edıyorum verdıgın bılgıler ıcın... ıcım rahatladı 30 ytl fılan dıyınce:) bende 150-200 ytl tutar sanmıstım cok saol:rendeer:

abı senın 60 mılyon gozukuo benım cbr ın 273.5 mılyon gozukuo anlamadım neden...243.5 ne vergısı oldururum adamları:)param kalmadı:(( 30 da dıger motorun borcu kafayı yıcem:(

Arkadaşlar dün 19;00 sularında beylikdüzünden dönerken güzel güzel motorumla yol alırken şerefsizin biri az daha beni altına alıyodu,Tam ambarlı kavşağına yaklaşırken (yolun es sağından gidiyorum)nerdeyse emniyet şeridindeyim birde ne göreyim adamın biri sağımdan bi geçti yarısı emniyet şeridinde yarısı stabilze yolda yani 1 saniyelik bir olay hiç beklemediğim bir an ve bir yerde az daha altına giriyordum,İyice kıl olmaya başladım bu otomobil sürücülerine,böylede araba kullanılamzki kardeşim bizde kullanıyoruz bu dört tekerix böyle insanları hiçe sayıp gidilmezki,bukadar basitmi bu ya:pr: :pr: :pr:

benimde cbr ı alalı yeni oldu. şu anda 310 km ama 55 ytl lik benzin harcadı. rodajda olduğu için mi o kadar yakıyo yoksa herzaman mı öle yakıyo. yardımcı olursanız ve az yakması için ne yapmam gerekiyo sölerseniz sevinirim..

ARCHANGEL' Alıntı:
Arkadaşlar dün 19;00 sularında beylikdüzünden dönerken güzel güzel motorumla yol alırken şerefsizin biri az daha beni altına alıyodu,Tam ambarlı kavşağına yaklaşırken (yolun es sağından gidiyorum)nerdeyse emniyet şeridindeyim birde ne göreyim adamın biri sağımdan bi geçti yarısı emniyet şeridinde yarısı stabilze yolda yani 1 saniyelik bir olay hiç beklemediğim bir an ve bir yerde az daha altına giriyordum,İyice kıl olmaya başladım bu otomobil sürücülerine,böylede araba kullanılamzki kardeşim bizde kullanıyoruz bu dört tekerix böyle insanları hiçe sayıp gidilmezki,bukadar basitmi bu ya:pr: :pr: :pr:
Abi alcan beline silahını sıkıcan lastiğine sonra sen uzaycan aralardan, anca böyle akıllanır bunlar

Not: O erfsiz kelimesini değiştir moderatörler kızıyor

cok yakmıs senınkı ya cok mu devırlı kullanıosun..belkı oyuzdendır..bu depoyu sayma bıraz makıneye alısmıs ol..yıne deponu fulledıgınde bole yaparsa servıse gıt..

:rendeer: Arkadaşlar çok mutluyum sonunda cbr 125 r ıma kavuştum :rendeer:

Hep konuyu okuyup hevesleniyordum artık bende motosikletimle birlikte aranızdayım :cat:

bundan sonra artık şurası şölemi burası bölemi gibi sorularla rahatsız edeceğim sizleri herkese teşekkürler:rendeer: :rendeer:

Buyrun fotolar

Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
Onurcuğum hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız güzel günlerde binmen dileğiyle :rendeer: :rendeer:

Onur 87 en güzel rengini almşsın tebrik ederim. Bende siyah 2.el arıyorum. Uygun bi tane bulursam hemen alacağım. Bıkarsan bana haber ver :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar