Yav pardon melocan ben seni şu yeni gelen CBR cılarla karıştırdım özür dilerim bu çiçekleri kabul et özür niyetine:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:
arkadslar acıl cvp beklıyorum... rıca etsem acele yardımcı olurmusunuz
sana şunu söleyim bari benim alet 16000'De hangilerinin değişmesi lazım:silent:
...bujin degisecek... ama seninki degismisti.. birdaha degistirirsen cr9e al.
...hava filtren 12.000de degismemisse o degisecek. k&n sorustur.
...yag tabiki degisecek. (bu arada servis periodunda 8.000de bir yazar ama 4.000de bir degistirmekte yarar var, ben 2.000de bir degistirirdim , cikan yagi baska motora koyabilirdik)
...diger kontroller yapilacak vs... (zincir,antifriz vs...)
serviste motor bakimini yaptirmadan veya degisecek parcalari degistirmeden once mutlaka ne kadar tutacagini sorun!!! siz onaylamadan parcalar degistirilirse ve yuksek fiyat cikarilirsa parcalari geri sokturme hakkiniz vardir!
unutmayin ekstra parca degisimi daha fazla zaman alacagindan iscilik ucreti artacaktir.
standart bir bakim (yag degisimi, hava filtresi temizligi, endustriyel temizleyiciler) yaklasik 35 ile 50 ytl arasinda tutmaktadir.
ekstra her parca hem kendi fiyati hem de islicilik olarak toplami arttiracaktir
Olur 15.30 a kadar serviste adam gidebiliriz. Anlatsın sanada şirinevler yamaha aydın motoru biliyorsan direk oraya gel bilmiyorsan 15.00 da merter mc donalds ın oraya gelirsin ordan alırım seni gideriz ??
Otoseverin az gerisindeki yer değil mi orası benim bildiğim bi ora var ama emin değilim?
peki performasn hava filitresi diye bişey olurmu olursa nasıl olur dostumstandart hava filtresi yerine k&n takmani tavsiye ederim.
ha neden dersen , "ooo bi hava filtresi yapmisim motor ucuyo , herkesi tokatliyorum" gibi bir yorum bekleme, fakat k&n filtre yikanabiliyor. yani degistirmek yerine yikayabiliyorsun.
heryerde k&n bulamazsin... hele sizin oralarda zor. bizim tayfaya bir sor , olmadi sana kargolarlar bulurlarsa... kucucuk birsey.
ben ozgurcan'a amerikadan getirtmistim sagolsun...
hos bulamazsan da uzulme , zaten birdahaki degisim 12.000 -16.000 km sonra olacak... o zamana kadar kim olee kim kala. fakat orjinal filtre k&n den biraz daha pahali...
peki performasn hava filitresi diye bişey olurmu olursa nasıl olur dostum
olur... k&n olurperformans filtresi diye gecer... ama tek basina cibirda hicbir ise yaramaz.
Benim sansima midir nedir jillian'da ne yaptim ne ettiysem de sakali kiramadim.
Yuksek kaldirimdan mi atlamadim , caddede orta refuje mi cikmadim , arazide tumseklerden mi ucmadim, merdivenden mi cikip inmedim...
(bunlar ozel sartlar altinda profesyonel suruculer tarafindan yapilmistir , yolda denemeyin)
black kirilan parcanin fotografini ceker misin?