Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

AAAA Gorkem abı barı yarınkı bulusmaya gel be abım :) bana sozun var hem dıosun gelınce benım cbır sana satca 250mılyana hemde ne bulusmaya gelıosun nede kardesını gormeye aaa olmuo :queen::queen::queen: Bende ne attım ama olsun :):...

ABi gelde o mubarek yuzunu gorek :) nerden baksan 2 senedır forumda konusok senle bı gorusemedık ama :) hehehe ınsallah gelırsın gorurs abım ...

Ya aslında bi uğrasam iyi olurdu buluşmaya... Dvd kaçta kü?

Bu arada bugün ön konsolu açtım , vidaları kontrol ettim , birbirine değen parçalara tekrar sünger çektim... Biraz da temizledim. Küçük bir örümcek ev kurmuş içeri onu doğaya kışkışladım. Meğer bu kadar birlikte gezmişiz... Dangalak olmuştur titreşimden içeride.

görkem bugün motorunu hallederken yoktum ya yanıorum..
parlatmışın ohh ohhh ...
arkadaş bence bunu sen al istanbul falan fark etmez....

yakın zamanda bir repsol daha satılığa cıkacak:)
ama yönüm neresi belli değil daha..
limitler belli ama..
teker sayısını arttırma olayım olabilir geçici bir süre için..

eko alfa zulu alfa Malatya Hava üssünden herkese selam :) şafak : 111 an itibariyle 1 ayı geçtim sanırım motorumu cok özledim garibim garajda bi başına yatiyor :\ umarım kaza neyim yapan yoktur..dikkatli olun arkadaşlar.. bir asker deyimiyle bitiriyorum "baba yatar şafak atar" bunuda askere gelen ve askerlik yapmış arkadaşlarım iyi bilirler herhal bizde öğredik.. dikkatli kullanın Allah'a emanet olun.. c ya

arkadaşlar gerçekten çok güzel bi forum sitesi yapmışsınız uzun zamandır bu siteyi takip ediyordum sizden bilmediğim çok şey öğrendim ve buda bana çok yardımcı oldu benimde cbr 125 repsolum var ve çok memnunum

arkadaşlar sizden bi konuda yardım isticem benim motor benzin akıtıyo marşa basar basmaz benzin dökülmeye başlıyo bana yardımcı olursanız çok sevinirim

Son düzenleme:
hiç böle bir arıza görmedim bir şekilde benzin hortumun yırtılmış?
yada akü tahliye borusunu karıştırıyo olabilirmisin?

yada niye servise gitmiyosun acilen:)

Benim motorum da satılık arkadaslar ama ben şimdilik bişe alamayacağım sanırım...BElki bahara doğru ufaktan bişeler alabilirim.Para durumuna bağlı olarak şansıma kalmış büyük bişeler de olabilir...

Benim motorum da satılık arkadaslar ama ben şimdilik bişe alamayacağım sanırım...BElki bahara doğru ufaktan bişeler alabilirim.Para durumuna bağlı olarak şansıma kalmış büyük bişeler de olabilir...

Ne kadara veriyosun, motorun durumu nedir?

Hayırlısı muratk , ben satıyorum fakat istanbuldayım... Yine de aklında olsun 3.250 , 2006 model 16.000de...

Kırmızı motormu senin ki? Kırmızı istemiyodum ama şu temizlik resimlerinde baya hoş durmuş, fikrimi değiştirdi. Siyah ve maviye kırmızıyıda ekledim :mrgreen:

Dipnot:
Bu başlıktan bilgilendirebilirsiniz beni;
http://www.motosiklet.net/forum/almak-isteyenler/40511-honda-cbr125-ariyorum.html

Son düzenleme:
muratk Pazarlıksız 4000ytl...ARtık farklı tatlar için satmak istiyorum...12500km'de şu anda...Komple bakımı yapılmıştır.Bursa Kocaman Motor'da...A'dan Z'ye kontrolü yapılmıştır.Motul yağ konulmuştur daha 500km önce.Buji deiştir.Sibop-senkron yapıldı.balatalarından zincirine hava filtresi bakımı yapılmıştır.2gün önce yeni akü alınıp takılmıştır.Tek bir sorunu olmayan lastik bile yakılmamış özenle kullanılmış biz motor idir.Temmuz ayından itibaren 10bin km yaptım kendisiyle.Beni hiç üzmedi.Ciddi anlamda tek sorunsuz bir motor.Sadece ufacık 2parça çiziği var.Sağolsun bir arkadasım dizlikle kullanda 1km anca.Deponun en alt tarafındaki grenajın orada..dikkatli bakılmadıkça görünmüyor bile.Kendisi yaptıracaktı lokal boya lakin, orj.liği bozulmaması için ellettirmedim...

Motorumu kısaca anlatmam gerekirse bu şekilde...Şu an hafta da 1-2kere kullanıyorum kendisini.50şer km yapıp temizleyip paklayıp kapalı garajıma koyuyorum...

Kırmızı güzeldir muratk , ilk ben de aramıyordum ama bunu aldım... Şimdi bayılıyorum , 600rr da alsam ya beyaz alırım ya kırmızı...

n735803720_180197_3749.jpg

kırmızı-siyah , siyah , ve repsol rengı hosuma gıdıo babam repsolu pek beyenmedı oyuncak gıbı duruo dıo. onun ıcın bende kırmızı-siyah veya sıyah rengıne bakcam :)

Slm arkadaslar hepinize...Bugün 16-17civarında ist'e doğruu yola çıkacağım inş...Hava şartlarından dolayı motosiklet ile gelmeyeceğim hiç canım motorumumu bırakmak istemiyor ama bazen engel olmak gerekiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar