Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Abi özgür abi bişii sorcamm ben 2007 hondayı nakitt olarakk şakk die versemm plakayı yarın alıcan deseler ben motoru o an alabilirmiyimm trafige girmiicekk ticaarii araca atıcamm..:silent:

sanmıyorum
vergılerı fln odenmesı lazım tescıl edılmesı gerek
ama emın degılım belkı yapabılırsın

plakasız olarak alabılıyosun ama motorun butun parasını nakıt bırkerede vermen lagzım plaka ruhsat ıslemlerını sonra yapabılıyosun özgür serdar ybr yı edırneden aldı ruhsat plaka ıslemlerını burada tekırdagda yaptı polıse yakalanmadıkca sorun cıkmıyo ama tasbıp etmıyoruz tabıkı

plakasız olarak alabılıyosun ama motorun butun parasını nakıt bırkerede vermen lagzım plaka ruhsat ıslemlerını sonra yapabılıyosun özgür serdar ybr yı edırneden aldı ruhsat plaka ıslemlerını burada tekırdagda yaptı polıse yakalanmadıkca sorun cıkmıyo ama tasbıp etmıyoruz tabıkı

Dogru öle düşünmüşşştümm ama yane ticari araca atıcass motoru poliss tehlisi olmass herhalde.. tşr ederm erkan erman abi.:cat:

özgur farları ne yaptın halledebıldınmı bugun gıttın mı servıse bıde yolculuk nasıl gectı ısınabıldınız mı dun gece

Dogru öle düşünmüşşştümm ama yane ticari araca atıcass motoru poliss tehlisi olmass herhalde.. tşr ederm erkan erman abi.:cat:

onemlı degıl kardesım herzaman yardım ıcın buradayısss

Son düzenleme:
Özgür benim arkadaşlarla Silivriden Levente 1.30 saatte gelmiştik Bmw M3 ile ... Rekor olduğunu sanıyordum :silent: O yüzden sana 2 saat Ist-Silivri demiştim de değilmiş....
Ehehe Ybr'yi deli ettim :mrgreen: Hani durduk ya , sonra yakaladım , sen de yakalamışsın zaten... Baktım bu 2 arabanın arasından geçmeye çalışıyo korkak korkak , solladım bunu dikkatlice... vites küçülttüm , bi gazladım Allahını şaşırdı :p

:)
erman gece ısındık ya ıyıydı
donerken ben usudum neden anlamadım:)
cok delı gıttık ama ya
yanı ben yetısemedım cogu zaman ama(agırlık farkı:))
erman farlar yarın ısallah
hallolcak nasıpse

@erman
doğru hatırlıyorsun...

Pra düz yolda da ben sana yetişemedim ama :) Trafikte coşuyo benim cıbırcık. :)

:)
erman gece ısındık ya ıyıydı
donerken ben usudum neden anlamadım:)
cok delı gıttık ama ya
yanı ben yetısemedım cogu zaman ama(agırlık farkı:))
erman farlar yarın ısallah
hallolcak nasıpse

nazar degdırdık senın motora t.daga gelırken gorkemın kı donerken senın kı hayırdır ınsallah

yok ya ondan degıl
gorkem bıraz daha gırısken ole solıyım trafıkte
tırmanırken yada duzde ben one gecıodum
(tasarruf vaktı harıc:D)
gozlerı gormuo sadece kaplanımın:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar