Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Aynen öle kardeşimm.. Seni en ii bilen sensin ! Ne istiyosan onu aL derim ben.. Tabii danışaraakk ;)

yahu güzelim cbr'ın orjinal parçalarıyla oynajmayin şerçeye subaru modifikasyonu yapmaya calismayin :) orjinal haliyle mutlu o... görkem güzel olmuş ama (fiyatını bilmiyorum) bence cok pahalı birşeyse degmez yahu o cam'ın orjiside cok güzel duruo..

Bu cam da Honda'nın orjinal cbr125r camı :wiinkk: Orjinal olmasa almazdım... :cat: Fabrikadan getirtildi :bounce:

bi zaten bu motorda gözüm kaldı birde gt 250r ama o da bizim cbrnin iki katı fiyat.Yaş daha 19 yeni başlıcaz çalışmaya o yüzden yüklenmenin anlamı yok diyorum .) Neyse bi cbr alcam artık en fazla ayaklar yere değer bende freni güçlendirme amacı ayakları yere sürterim :p

Neredensin? Ona göre en isi bence en yakın Honda bayii'ne gidip motorun üzerine oturman olacaktır... Güç/performans konusunda hiç kafanı takma hayli hayli yetiyor :wiinkk:

Son düzenleme:
hava tam rivada polonezkoyde viraj alma havasi
ama gel gorki ben burada
standart sapma mod medyan asimetriklik olcusu vb.gibi seylerle ugrasiorum
ahh ahhh..

cakalaz ve gorkem tşk ederim.En kısa zamanda şirinevlerdeki bayiide bi gözlem yaparım yine size derim böle böle :)

Tadaaaaa!!!!

Orjinal bombeli siyah Honda camı :bounce:

abi nerden buldun bu camı ben bundan arıyordum ya... Hemen adres aliyim :) Bir tanede ben getirteyim... Fiyatı ne kadar ve nerden aldın ? Süper olmuş

Bu arada görkem msn'den bir ara görüşelim ya sana 1 2 şey sorucam... MSN adresini versene bana

Son düzenleme:
cakalaz noldu rs 125 ten vazmi gectin:))
tekrar topictesin
gorkem bu cam kolay sokulup takilan bisidir umarim
kasla goz arasinda cikabilcek turden bisidir isallah..
carcharoth sen bursadaydin dimi
bi ara sana gelirim/iz belki havalar bole devam ederse
sonucta aramizda cay icmek icin kerpeye gidenler var ayni yol nerdeyse:D

YoK wazgeçmedim de... Ne biliim kararsızım iştee.. CBR 125 ilk aşkım ne de olsa.. İlk ler unutulmaz.. Zaten ya cbr ya da rs olcak.. Başkası olamazz :)

Rs basıcak paran varsa :) cbr kullanıcı olarak yanyana geldiginde anlıyorsun farkı =) Rs 125 cok harika bi alet ha yok hesaplıyım diosan cbr'ı tek geçerim pintinin önde gideni honda 125 titanın şekillisi :) kokluyor kokluyor heheeh

abi nerden buldun bu camı ben bundan arıyordum ya... Hemen adres aliyim :) Bir tanede ben getirteyim... Fiyatı ne kadar ve nerden aldın ? Süper olmuş

Bu arada görkem msn'den bir ara görüşelim ya sana 1 2 şey sorucam... MSN adresini versene bana

Msn adresim profilimde ve ilk sayfada yazıyor :wiinkk:
Camı mototal'dan aldım 120 milyon , fabrikada şu an varmı bilmiyorum , bunlar cbr125 cup için getirtilmiş , artanlardanmış eğer dedikleri doğruysa :queen:
Sen git bi bayii'de fabrikada varmı diye sor, bir de resmine bakmadan getirtme...

tekrar topictesin

hehehe yanında yıldız tornavida ve 12'lik ingiliz taşıman gerek arkadaşım :mrgreen:
praetorian , yola çıkcaan zaman haber ver :queen: ama gelecek hafta ommaz , doluyum :bounce:

Son düzenleme:
bugun oglen 12 den berı bılgısayarın basından kalakmadan cbr 125 r ın sayfalarını okuyorum kelımesı kelımesıne 184 sayfa sonunda bende cbr 125 r almaya karar verdım sımdılık scotter ım var onu satıp nısan ayında dogum gunumde kendıme super bır hedıye alıcam ınsallah sımdılık merak ettıgım tek konu 2007 cbr 125 r ın fıyatı :(( bu aradım adım erman tekırdagda oturuyorum

Hoşgeldin arkadaşım :rendeer: Sayfaları okumakla iyi yapmışsın :) Bravo...
Neden nisanda alıyorsun, cbr2007 için verilen tarih şimdilik mayıs 2007... Seneye 2007 model yeni kasa motorlar piyasaya sunulacağı için iyi bir fiyat artışı da olacaktır... Ben 6.250 gibi tahmin ediyorum... Ama bu sadece benim tahminimdir.

tekrar topictesin

Gelin kardeş her zaman beklerim. Valla süper olur. Size Bursayı gezdireyim. Çok güzel olur sadece haber verin biz şu gün geliyoruz diye o yeter :cat:
Görkemide bekliyorum zaten:rendeer:

Alınca gelcem izmir e... İLK iş kıbrıs ve izmir e gitmek olcak :)

Motoru alınca gelcem zaten izmir e.. İLK iş kıbrıs ve izmir e gitmek olcak :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar