honda cbr 125 siyah ariyorum..

düstüz bilgisayar artı sony psp verebilirim üstünede para..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kırmızı istersen bende var hemde 750 km de
ama sadece parayla olabilir

yok sagolasın.. siyah istiyorum bircok rengi buldum keş ödücem zaten böle giderse sıfır siyah alıcam siyah yok..

neden siyahta takıldın? Repsol modeli daha güzel diilmi ki? bende kararsız kaldım siyahmı repsol mü?

her ne renk olursa olsun trafikte ne zaman siyah bir motor siyah bir kask görsem görsek görseler şekil durduguna inanırım karizması var siyah renk cok harika duruyor repsol ne ya rengarenk boyamışlar şahsıma diyorum ben siyah ve mavi hariç diger renkleri hiç tutmadım.bugun istinyeye gidip honda bayine ugrucam eger uygun faiz oranları banada uygun olursa:) bu 1 hafta içinde almayı düşünüyorum sıfır alıcam 2.eller 4 milyardan aşşagı degil 4 milyarı verecek olan 1 milyar daha verip anahtar teslim cilliop gibi motor alır diye düşünüyorum kendi kendime :)

serratte

ya hocam istinye bayiinde kaç para bu meret.bütün herşeyi dahil üstüne alma plaka falan kaça oluyor bi söyleyiversene bana

en iyisini yaparsın 2.el cbr 125r e 4 ve uzerı fıyat cekıyolar. 400 mılyon cıvarda devır ıslemlerının tuttugunu varsayarsak sana 4400 gıbı bır fıyata gelecek.honda bayiinde motor 4750 + 140 (ruhsat vs.) 4890 a gelıyor. 1 sene kullanılmıs motorun sıfırından 490 ytl ucuz olması cok ılgınc kı bu fıyata senin pazarlık gucunude kattık mı sonuc garıplesır(bana kask hedıye edıyolardı konusmustum) 490- kask = :)))sıfır al aklın kalmasın..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar