honda CBR 125 R gümüş turuncu 2011 model 34 ZP 6840 plakalı yeni kasa motorum çalındı

öncelikle geçmiş olsun.
olay nerede ne zaman oldu, motorunuzun resmini vs. eklerseniz daha faydalı olur.

teşekkür ederim kardeşim. 21 11 2011 pazartesi saat 06:10 da bahçelievler şirinevler(carefour arkası) de oldu olay. zinciri kırıp motoru çalıştırıp gitmişler. kamera görüntüsü var ama net değil pek. poşiste uğraşmıyor döğru dürüst:(

sağolun valla çok kötü bi duygu bu. daha fazla önlem almak gerekirdi. bu arada tel numaram 0507349 5450. belki bulunur ya

umarım bulunur geçmiş olsun çok, kolay değil ama moralinizi bozmayın genede.

çok geçmiş olsun motorda sağ solunda darbe izi belirleyeci işaret varmı bende yaylada esnafım görürsem haber edeyim

allah razı olsun abi. motor 3 haftalık abi. orjinal haliyle gitti. ümidimi kestim ben vala. motor yeni şimdiye kadar parçalamışlardır yada değiştirmişlerdir diyor herkes.

Motosikleti
Honda sh125
gecmis olsun insallah bulunur en kisa zamanda Allah yardimcin olsun

Ah kardeşim ya.Çok geçmiş olsun.Sen emek emek harcama biriktir.Sonra elin ş.refsizi alıp götürsün...Moralini bozma.Forumda bayağı motosikleti bulunan arkadaşımız var.Ancak sen de akraba,eş dost varsa araya sokmaya çalış polisleri kullanabilmek için.Böyle yürüyormuş bu düzen...Benim forumdan anladığım kadarı ile öyle.Üzme tatlı canını inşallah bulunur.

teşekkür ederim kardeşim. 21 11 2011 pazartesi saat 06:10 da bahçelievler şirinevler(carefour arkası) de oldu olay. zinciri kırıp motoru çalıştırıp gitmişler. kamera görüntüsü var ama net değil pek. poşiste uğraşmıyor döğru dürüst:(
geçmiş olsun hocam şu polislerin ancak başka bir polisin başına bir iş gelince bi yerlerine ateş düşüyor kimse kusura bakmasın benmde motorum çalındı çin malı diye ilgilenmedi hastanede acil kapısnın önnden zincir kırıp götürdüler tam kameranın altından bide savunmaya bak polisin kamera o yöne bakmıyormuş karakola gittik üstüne biz çaldırmışız gibi muameleler allah kimsenin işini düşürmesin polislere canları istedikleri zaman istediklerini arıyorlar buluyorlar benden söke söke aldıkları vergilerle evlerine ekmek götüren adamlar benm işim oldugu zaman bi taraflarını dönüp bana ilgilenmemeler bu konuda canm cok sıkksın arkadaşın öyle söylemesi yüzünden yazdım kusura bakmayın inş. bulunur motorunuz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar