Honda CBR 125 R arıyorum..

Merhaba arkadaslar,
başlıkta da yazdığım gibi Honda CBR 125 R aramaktayım..
---aydın, izmir ve muğla--- çevresinden
Rodajı düzgün yapılmış
Mümkünse cok fazla modifiye edilmemiş / fabrika ayarında
Kazasız, Arızasız ve Çiziksiz (ne kadar mümkün bilemiyorum açıkçası)
Tercihen 2006 model ve üzeri 15000km altı kullanılmış
kısacası pek temiz bir 2. el arıyorum,

-------------------------------------------------------------
başlangıç motoru olarak cbr125r düşünüyordum fakat bir şekilde 2.el bir honda xl200 için anlaştım... moderatorlerimiz artık bu ilanı silebilirse sevinirim....

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim ama düşen ötv'lerden sonra 5.020''ye 0 km 2009 model alabilecekken bu linkteki biraz fazla gibi geldi bana cok teşekkürler ;)

dostum hyosung var bence cokta mantıkı bır fıyatta,
naked,,,
sahıbındene bak ikinci sırada sanırım,
2 kask ve 2 mont hedıyesı var,
8000 km'de hemde,

tavsıye ederım,
4750 yazıyor 4500 alırsın canlıya... cash

teşekkürler

hyosung'un cok kaliteli bir moto oldugunu biliyorum fakat benim amcaım 1 sene cbr125r kullandıktan sonra 600cc'lere geçiş yapabilmek olacak çok saolun ilgilendiğiniz için

ewt ne yazık ki vermiş oldugunuz ilandaki motor ramzey :) çok teşekkür ederim.. mecburen sıfır alacagım gibi bu gidişle, bir bayi ile konustum, düşen fiyatlardan sonra 2.el cbr 125'e 3'den fazla vermek bir de devir masrafları pek mantıklı gelmedi..

son hafta...

ewt ne yazık ki vermiş oldugunuz ilandaki motor ramzey :) çok teşekkür ederim.. mecburen sıfır alacagım gibi bu gidişle, bir bayi ile konustum, düşen fiyatlardan sonra 2.el cbr 125'e 3'den fazla vermek bir de devir masrafları pek mantıklı gelmedi..

arkadaşlar sanırım aydın cevresinde 3000ytl nakit gibi bir fiyata temiz honda cbr125r si olup da satmak isteyen yok... o zaman size iyi habri vereyim gelecek hafta gibi cuma ya da c.tesi öğleden sonra kusadası bayii'nden yeni kırmızı cbr125r'ıma kavusacagım ilanımal ilgilenen herkese cok tesekkurler..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar