Honda cbr 125 mi tvs apache 150 mi ?

Merhaba arkadaşlar ilk vitesli motorum olacak daha önce scooter tecrübem var bu 2 motordan hangisini önerirsiniz veya önermezsiniz . rahatlık bakımından vesayire çok önemli benim için .

Sirf bir iki grenaj icin kadar fark bence cok fazla ayrica artik tvs de kendini kanitlamis bir marka. Ben olsam en son kasa tvs alirdim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yani paran varsa tabiki cbr 125 tartışmasız :)

ama dikkat et çaldırma o.ç ları hondanın yamahanın peşine düşmüş .

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:31 ----------

yamaha yzf r125 de bak o manyak bişey. cbr 125'i çok pis tokatlıyor insafsız :)

yamaha yzf r 125 öneririm bütçen yeterse almışken 1 kere al

cbr sıfır kilometre mi olacak? apache 5.000 TL civarı sıfırı. ikinci el cbrnin 5.000 TL ye kadar olanları 30-40 bin km' de. bu şartlarda apache yi tercih ederdim.

ama ikiside sıfır olacak düşünmeden cbr' yi tercih ederdim. apache ye göre biraz daha rahatsız olabilir ama yılların honda kalitesi.

hatta sıfır cbr alacak bütçeniz varsa yamaha mt125' ede bakabilirsiniz.

kardesım fıyat farkı neyse ne paran varsa ne yamaha ne tvs gıt cbr al kardesım.hepsını kullandım iyiki sonuna kadar hiç bir içimde şüphe kalmadan iyiki HONDA!!

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
kardesım fıyat farkı neyse ne paran varsa ne yamaha ne tvs gıt cbr al kardesım.hepsını kullandım iyiki sonuna kadar hiç bir içimde şüphe kalmadan iyiki HONDA!!

Apache kullanmış biri böyle konuşmazdı .. Benım bı oncekı motorum Cbr 125r.. 1 seneyi aşkın kullanıp 10bın km ustu yaptım.. Apache candır bu sınıfta.. cbrdekı tıtresım apacheden fazlaydı.. rahatlık desen yok.. serılık desen yok .. bısıklet gıbı gelmıştı bana apacheden sonra .. tekrar elden çıkarıp apacheye döndüm .. ha tek güzel yanı satarken rahat satarsın honda diye oda .. :) mılletımıze honda dıye bısıklet hatta tost makınesı bıle rahatlıkla satabılrsın ..

Hiç düşünme ikinci el cbr 125 alacağana TVS Apache 150 yi al.Sıfır olsun TVS olsun. Rodajını da kendin yaparsın krallar gibi. Ama sıfır cbr alacak paran varsa onun yerine Bajaj Pulsar al derim.TVS kötü bir marka değil kesinlikle bu da aklında kalsın.

ben de apache almayı düşünüyorum
ileride 250 ye gecersem cbr250 düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar