Sevgili NoWyld . haklı olduğunuz tek konu hiçbir modelin ilk piyasaya girdiğinde ikinci el pazarının olmaması. onun dışında kronik hatalar konusunda da emin olmamanızı tavsiye ederim sizin de dediğiniz gibi motor 5 ay önce piyasaya girdi ve kullanıcısı çok az. 200 ns in durumu ortada 150 ns in de bi dünya kronik hatası zamanla çıkacaktır.
Ns 200 de çıkan kronik hata stop etmesiydi, denge sensörü ile ilgili bir problemi vardı. Bu sensör beyine bağlı, ancak 150 ns de bu tarz bir beyin zaten bulunmuyor. Kaldı ki sorun 200ns lerde 2016 modellerde zaten yok? Bu kadar emin olmanız çok şaşırtıcı doğrusu, 20 bin km de bir arkadaşımız var şu an, bir sıkıntısını duymadım.
http://www.motosiklet.net/forum/mot...-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-35.html
Bu 150 ns nin sayfası, yaklaşık 25 sayfalık mesaj son 2 ay içerisinde girildi. Eğer bilgilenmek isteyip birazcık okursanız zaten ciddi bir sorunun olmadığını göreceksiniz. Varsayımlardan yola çıkmakla hata ediyorsunuz.
Ancak tercih meselesidir, önemli olan kroniklerde servislerin nasıl tavır takınacağıdır. Bajajın servisleri hakkında genel düşüncem çevremdeki kullanıcılara göre kronik sıkıntılarda kullanıcıları garantileri çerçevesinde üzmedikleri daha iyi olabilirler mi, tabi ki olabilirler, Saygılar.
150 ns de titreşim çok az. Performansı ve yakıtından çok memnunum, eksiği derseniz ben keşke 6 vites olaydi diyorum. Uzun yolda 120 km stabil gitmek için 6. Vites şart.