Honda Cbr 125& Cbf 250 Cup

Herkese merhaba arkadaşlar,

Bildiğiniz gibi Honda Türkiye geçen sene başlayan Cbr 125 Cup'a bu sene bir üst sınıf olan cbf 250 cup'ı da ekleyerek bu sene 2 yarış düzenliyor.

Geçtiğimiz Şubat ayında İzmir'de yapılan elemelerde Cbr 125 ve Cbf 250 Cup için pilotlar seçildi.

Ben de cbr 125 cup a yaptığım başvuru sonucu Cbf 250 cup'a katılmaya hak kazandım.Nazara göze gelmeyelim diye yazmayacaktım ama :p burdaki arkadaşlarımla da paylaşmak istedim .Bu sezon ilk yarış deneyimimi Honda Cbf 250 cupta yaşayacağım.
Bu arada motorun üzerine MT'nin stickerını almaktan gurur duyarım sayın Erhan bey :cherry:

Gelecek hafta Çarşamba günü şampiyonanın fuarda basına lansmanı yapılacak arkadaşlar.MT olarak desteğinizi bekliyorum :p

Benim için Cbr 125 e başvurmuşken Cbf 250'ye seçilmek bile çok büyük başarı olduğunu düşünüyorum, yarışlarda da çok deneyimsiz olmama rağmen elimden geleni yapacağım.
Sevgi ve Saygılarımla

basarilar dilerim..

podyumda seni de goruruz insallah.. sonra parmaamizla "aa bu bizim ekipten be!" deriz gurulanarak

:cat:

Shakulin

başarılar kardeşim ... cbr 125 cilerimizden böyle müjdeli haberler duymak ne güzel ... inşallah iyi bir derece yaparsın bizimde gururumuz kabarır :cat:

Teşekkür ederim arkadaşlar.Elimden geleni yapmaya çalışacağım :)

başarılar diler biran önce kürsüde görmek isteriz.
honda cup izmir ve körfez fistinde hangi tarihlerde olacak bildirirsen desteklemeye geleriz MT olarak.
resmini ve motor numaranı bildirmeyi unutma.(mavi boncuğuda unutma)

@ek.engin

Henüz yarış tarihleri belli olmadı ancak izmir yarış pistinde 1 ya da 2 yarış yapılacak geri kalan 4 yarış ise körfez pistinde yapılacak.Tarihler kesinleştiğinde bu başlık altında bildiririm.:)
sevgilerimle

130 diye hatırlıyorum arkalar ön 100.izmire gittiğimde lastikler böyleydi.

başarılar :rendeer:

suzukinin de böyle ya da buna benzer bir organizasyonu olacakmış bilen var mı? 1000 euroya ileri sürüş eğitimi verilcekmiş galiba daha sonra iyi olanları yarışmak için yurt dışına filan gönderceklermiş

edit: şimdi öğrendim merak edenlere söyliyeyim. suzuki cornerspeed işbirliği ile nisan ayının 3. haftası istanbul park pistinde "profesyonel yarış sürücülüğü kursu" vericekmiş. 1000 euro veriyorsunuz onlar motor, tulum vs. temin ediyorlar. sadece kaskınızı ve eldiveninizi alıp gidiyorsunuz.

Son düzenleme:
wayyy dostum inşş ii dereeceler elde edersin.. edemesen de sağLık olsun katıLman yeter :)

MANGA(harun)

:thumleft: başarılar diliyorum inşallah iyi bir derece yaparsın yapamazsanda salık olsun katılman bile yeter:rendeer:

slm beyler bende yeni üye oldum iyiki üye olmuşum yaa bu cbf 250lik çoog manyak bişe yaaa:)))) hepinize başarılar dilerim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar