HONDA CBR 125 Arıyorum

Arkadaşlar Bodrumda yaşıyorum, temiz bir cbr125 arıyorum, en kısa sürede almak istiyorum, 4 koldan arıyorum burayada ekleme gereği hissettim, satmak isteyen yada fikir, öneri, vermek isteyen özel mesaj atabilirler...:cat:

daha detaylı yazarsan yardımcı olurlar diye düşünüyorum...mesela kaç km aralığında?fiyat olarak ne kadara ve ne renk arıyorsun gibi detayları yazarsan işin kolaylaşır zira sitede ve genelde cbr 125 çok tutulan bir modeldir:cherry:

daha detaylı yazarsan yardımcı olurlar diye düşünüyorum...mesela kaç km aralığında?fiyat olarak ne kadara ve ne renk arıyorsun gibi detayları yazarsan işin kolaylaşır zira sitede ve genelde cbr 125 çok tutulan bir modeldir:cherry:

Evet haklısın. O zaman şöyle diyelim; Kilometresi için birşey diyemeyeceğim bildiğiniz üzre temiz kullanılmışsa pek önemli olmuyor ama yinede maksimum 25bin km diyelim. 3500 tl yi gözden çıkardım ama eğer 3500tl ödiyeceksem biraz fazla temiz olmasını istemek hakkım değil mi? :cat:

renk olarak ilk tercihlerim "siyah" veya "kırmızı siyah" olabilir. Diğer renklerede açığım sadece Üzerinde kocaman REPSOL yazan renk cümbüşü hariç:farao:

nakit trink ödeyeceğim. Cevaplarınız için teşekkürler

eldeki motoru da sattık kaldık yaya :cyclopsan

tekrar mesaj girme gereği hissettim arkadaşlar, konu öne gelsin diye, izmir, manisa, antalya buralardan alabilirim( bodruma yakın yerlerden )

kazasız olsun , temiz olsun yeter, hemen gelir üstüme geçirir alır giderim, para hazır...

Satmak isteyen arkadaşlara ayıp olmasın ama, geçen Bursa Honda'da sorduğumda 0 fiyatına 4100 TL dediler. 3500 e temiz motor arayacağına al sıfırını en azından kafan rahat etsin.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:35 ----------

Satmak isteyen arkadaşlara ayıp olmasın ama, geçen Bursa Honda'da sorduğumda 0 fiyatına 4100 TL dediler. 3500 e temiz motor arayacağına al sıfırını en azından kafan rahat etsin.

Şöyle bir fiyatlara bakınca galiba benim bir yanlışım var dedim:) Teyit edip döneyim...

ben de bursadayım sıfırı 4100tl ye satan bayinin adresini öğrenebilir miyim :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar