saniyeler çok önemli diyenler içim bir videooo...ama bu videoyu izledkten sonra benim için saniyeler önemli değiıl diyorumm:cherry: ...işte HONDA
Panik frende vites küçültülerek yavaşlama yapılmaz! O süratte vitesin küçültülmesi arka lastiğin motorun dengesini bozmasına neden olur. Videoyu dikkatli izlerseniz, sürücü 30.saniyede ilerideki aracı farkedip, 295 km/h süratten 120 km/h sürate sadece frenleme yaparak iniyor. Devir saatine dikkat ederseniz, devir aynı ve sabit süratte hiç kesilmeden (yani vites değişmeden) düşüyor. Bu da tecrübe farkıfrenleme sırasında sanırım iki vites birden küçültüp aynı anda da iki frenlede frenleme yapıyo çünkü 1 vites düşürse motorun hızı o kadar azalmaz
Benim kullandığım 250 cc motosiklette bile 4. viteste motor frenine geçerseniz debriyajı ne kadar yavaş bırakırsanız bırakın arka tekerlek hafifte olsa kayıyor bu çok tehlikeli uyarmak lazım...@cgl125
Panik frende vites küçültülerek yavaşlama yapılmaz! O süratte vitesin küçültülmesi arka lastiğin motorun dengesini bozmasına neden olur. Videoyu dikkatli izlerseniz, sürücü 30.saniyede ilerideki aracı farkedip, 295 km/h süratten 120 km/h sürate sadece frenleme yaparak iniyor. Devir saatine dikkat ederseniz, devir aynı ve sabit süratte hiç kesilmeden (yani vites değişmeden) düşüyor. Bu da tecrübe farkı![]()
volkanbaykoz benim hiç dikkatimi çekmemiştiAma dikkat ettim hakikaten gösterge gözle takip edilebilcek derecede hızlı iniyo