O kadar ince cümleler kuramıyoruz.. ama ilgili olan zaten geliyor:bounce:crato' Alıntı:bence başlığı Honda CBF500 Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığına çevirirseniz daha faydalı olur. Hem bu motoru kullananlarla, hem de ileride kullanmak isteyen arkadaşlarla düşüncelerinizi, bilgilerinizi paylaşmış olursunuz.
yanlız tankpad şart gerçi ben taktırmadım amanecdet' Alıntı:daan ya taktırcak okadar şey varki ama bu motora değil seneye inşalah yinede
güzelse bakarız bunu tuncel abi dediği gibi naked kulancan yani çıplak
bunun tarzı bu![]()
Daan 70 ytl çok yaw tankpad içinDaan' Alıntı:Necdet, hocam sana ve diğer arkadaşlara bir tavsiyem var. Pazarbaşında, çok güzel bir tank pad var. mutlaka taktırın bence... çok şık ve fonksiyonel! 70 ytl.
CBF 500'e cuk die oturuyo...
Daan kardeş titreşim olmaması lazım sen devrini buldurmadan vites yükseltiyon anlaşılan yoksa titreşim hissetmedim ben..Daan' Alıntı:Necdet, ben de motoru pazarbaşından aldım yeniköyde.. ilk başta siyah istedim ama sonra gri oldu.. hayırlı olsun bu arada sana. çok rahat motor.. hata kaldırıyo yani.. ancak 2 silindir olduğu için biraz titreşim var.. alışıyosun... senin meslek nedir?