alikara' Alıntı:Alperrr' in altında görünce dedim ki: "Yaw hakikaten yakışıklı motor CBF500"![]()
Her geçen gün daha bi aşık oluyorum
Ya bu düşünce CBF 500 cülere mi mahsus,yoksa genelde ikiteker sevdalılarının hepsinde var mı?Ben de aynı duygularla her geçen gün daha bi hoş görüyorum CBF 500'ümü.(Normal mi?)![]()
Zaten öööle necdet toplu sürüş başka keyfli bizim gurup kople karar verirsek ozaman gideriz,yani 3'ü başka yere 2'si başka yere degil herkes aynı yöne ortak karar ile..Mekana ulaşınca herkes kendi samimi arkadaşlarıyla oluyor ve yeni arkadaşlıklar kuruluyor(bunu biliyonus..)necdet' Alıntı:tuncel abi sen rahat ol sen nereye gidersen biz oradayız bu arada sapanca nerde türkiyede dime:queen: grubun içinde grup oluruz ne fark ederki![]()
Sununuz kardeşim sununuz... belki gate ler açılır önünüzde...Daha önemli işler önce gelir......inşallah hayırlı olur:cat:alikara' Alıntı:Arkadaşlar merhaba
Maalesef kötü haberim var. Biz 28 Mayıs'ta yokuz.
Durum şu: Ben yük.lisans öğrencisiyim ve o gün bir bilişim kongresinde sunum yapmam gerekiyor.
Demek ki neymiş, kesinlikle geliyorum demeyecekmişim, inşallah diyecekmişim![]()
Necdet walla kurtulamazsın köfteden senin otelide öğrendim..dün ordaydım..(şimdi dicenki niye gelmedin..yanımda misafirlerim vardı ve uçağa yetiştirmem gerekiyordu) kaçarın yok kardeş....:bounce:necdet' Alıntı:ozaman kimseye köfte yok ali sen gelmeden olmaz :cherry: aç kaldık desene
neyse bende büyük ihtimal tuncel abiyle sapancaya giderim bir aksilik çıkmasa
o yüzden daha listeye kendimi yazdırmadım daha çok var