osman86 Katılım 29 May 2015 Mesajlar 51 16 Ocak 2016 Konu Yazar #1 merhaba arkadaşlar motorsikletime castrol magnatec 15w/40 yağ koysam zararımı yoksa faydasımı olur
O oguzhanlal Katılım 20 Mar 2013 Mesajlar 507 16 Ocak 2016 #2 Kitapçığında yazan yağı kullanmayı tavsiye edenlerdenim. O da 10 40 diye hatırlıyorum. Yanlışım varsa düzeltir arkadaşlar. Bu arada geçen yan çanta demirine yağ kutusu bağlamış bir kurye gördüm. Bilin bakalım motorun modeli neydi ? (Şaka bir yana güzel motor CBF)
Kitapçığında yazan yağı kullanmayı tavsiye edenlerdenim. O da 10 40 diye hatırlıyorum. Yanlışım varsa düzeltir arkadaşlar. Bu arada geçen yan çanta demirine yağ kutusu bağlamış bir kurye gördüm. Bilin bakalım motorun modeli neydi ? (Şaka bir yana güzel motor CBF)
ogzcngdk Katılım 2 Tem 2012 Mesajlar 4,753 Motosikleti Hero X Pulse 200 16 Ocak 2016 #3 motosiklet için üretilmiş, kitapçıkta yazan uygun vizkozitede yağı kullanın. magnatech araba yağıdır, tavsiye edilmez.
motosiklet için üretilmiş, kitapçıkta yazan uygun vizkozitede yağı kullanın. magnatech araba yağıdır, tavsiye edilmez.