Honda CBF150 Reklamı

abi bundan 4 silindirli motor sesi çıkıyo giderken ya koptum allah çarpsın...sen yapma bari Japon

demekki geçen R1 le giderken yanımızdan çiyuvvv diye geçen şey süpermen değilde cbf150 imiş :p elin japonu yapıyor işte boşuna dememişler Honda hayat onda diye =)

Cbf sinden böyle ses çıkan varmı arkadaşlar eğer varsa nasıl yaptınız banada söyleyin:p:mrgreen: Hee pardon bu videodaki fabrika çıkışı dimi o zaman benim motorum bozuk:queen:

Şaka maka reklam iyide gerçekle pek alakası yok hee tamam motorun hatları güzel ama bu kadarda abartılı anlatılmazki:)

sese bak sankı 600 rr gıbı hahaha .bak bak bıde asfaltta pati cekiyor :mrgreen: bıde ucak falan koymları yokmu tanıtımı yok f 16 cbf :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
puhahaha motordan resmen 600 rr sesi gelıo :D:D yok daha neler artık ya 120 km yı gecmeyen motorun reklamını f16 ıle yapıolar::D

Pancar motor sesi koyacak halleri yokya, reklam sonuçta :)

pancar motorumu zuaha papat papat papat :D

Son düzenleme:
benim dikkatimi motorun aerodinamikliği ölçmek için rüzgar veriyorlar ama üstünde sürücü yok bunun normali böylemedir yoksa reklam hatasımı çünkü üstünde sürücü yokken aerosunu ölçmek saçma geldi bana :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar