Honda CBF150 Fiyatı

ya iyi güzelde devir saati nie yokki. ben devir saatsiz hiç bişeden hoşlanmıorum şahsen. keşke olsaydı. ilerisi için bu motoru düşünüordum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
semtuluce senın motordada yok devır satii:queen:
aslında fazla onemlı degıl zmanla alısılıyor... mesela 250mct gıbı bıcok motorda yok

kurye motoru diyen arkadaşlar büyük motor kullanan arkadaşlardır genelde. performansı az gelir doğal olarak. fakat mondial kullanan birisinin hava atma isterseniz olmaz gibi sözler safetmesi gereksiz.

cbf150 gayet güzel bir motor. herkesin maddi gücü yüksek değil. 3200ytl nin karşılığını fazlasıyla verir bu motor.

Bugün Çanakkale de ki Honda bayisinde test motoru olarak bulundurulan cbf150 yi yaklaşık 10 km kullanarak kendimce test ettim....izlenimlerim....
*Motor beklediğimden büyük idi(eski bir ybr kullanıcısı olarak)...Aynı hissi koltuğa oturduğunuz da da fark edebiliyorsunuz.İki kişi rahatlıkla yolculuk yapabilir...
*Malzeme kalitesi çok iyi diyemeyeceğim,bence ybr biraz daha üstün bu durumda...Özellikle göstergeleri bence ikinci sınıf olmuş ve hız ibresi hareket halinde iken titreme yapıyor!!!!
*Lastikler duro,bilen bilir çok da iyi sayılmaz,ben açıkcası pirelli bekliyordum!!!
*Kafa granaj plastiği çin malı motorların yapı maddesini andırıyor,ve grenajın iç üst tarafın dan yol ve ön çamurluk gözüküyor,orası kapatılabilirdi!!!
*Eksozun susturucu bölümü uzun kısa tutularak biraz daha hoş bir hava verilebilirdi,bence çok da iyi durmamış...
*Görünüş olarak yukarıdaki göze batanlar haricinde geri kalan kısmı oldukça başarılı,mesela arka stoplar la ön sinyallaerin yerini ve dizynını çok beğendim....
*Sele çok başarılı,kasayı iyi kavrıyor:p
*Motor rolantide çok sessiz çalışıyor,gürültüü ortamda çalıştığı farkedilmez,cikle yeri iyi seçilmiş....
*Gaz tepkisi iyi çabuk devirleniyor....
*Titreşim gerçekden çok az,yok da varsayabiliriz...
*1.vites çok kısa,yüksek deviri sevmiyor!!!
*Genel olraka düşük devir tepkisi canlı,ancak sportif kulllanım için sanki fazla da yatkın değil,mesela ybr çabuk devirlenir ve devir aralığı uzundur,ancak cbf deviri çabuk bitiryor,yani yüksek devir istemiyor makine...Zaten teknik verilerinden de bu sonuç çıkıyor!!!
*Motorun yol tutuşu mükemmel,bulunduğum yerde çok rüzgar olmasına rağmen çizgisini hiç kaybetmedi,aynı yerde ybr olsa idi rüzgar kesin sağa sola yatırıdı motoru!!!
*Frenler başarılı....
*Motor 14 km de idi,fazla basmadım ama o kadar rüzgara karşı 100 yapmayı başardı,trafik fazla ve yol fazla iyi olmadığı için daha fazla zorlamadım ama rüzgarsız ve güzel bir yolde açılmış bir cbf 120 civarı yapar gibi geliyor
*Viraj dengesi çok iyi,çok rahat kontrol ediliyor...
*Yanlız iki kere vites atması ile karşılaştım,2. vites de vites iki kere boşa kaçtı!!! 15 bin km ybr kullandım bir kere bile bu sorunu yaşamamıştım!!!
*Genel olarak iyi sayılır ama daha da iyi olabilirdi!!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
tipi kayık motorum kımse yalan soylemesın honda oldugu ıçın guven var sadece yaa tvs apache nasıl motor onuda bı ınceleyın derım ben hındıstan malı ve cok kalıtelı bır mal

Allahım yaa varmı böyle bişey motor 3200 ytl ama motorda ne tip var nede devir saati var.Yaa honda köklü bi kuruluş neden böyle yapıyolar bi devir saati koysalar masraf taş çatlasa ne kadar artacak?Ben devir saati olmayan motora motor demem 5 para etmez bi motor hemde çok tipsiz.....:farao:

Allahım yaa varmı böyle bişey motor 3200 ytl ama motorda ne tip var nede devir saati var.Yaa honda köklü bi kuruluş neden böyle yapıyolar bi devir saati koysalar masraf taş çatlasa ne kadar artacak?Ben devir saati olmayan motora motor demem 5 para etmez bi motor hemde çok tipsiz.....:farao:

ben rtipsizlerden hoşlanıyorum..:p :p :queen: :sunny: :king: :flower: :joker: :joker:

Valla 3200 ytl param olcak bu motoru almam gider yamaha ybr alırım en azından tipi var asaleti var en önemlisi devir saati var.Bence Honda 150 cbfnin çin motorlarından pek farkı yok gibi egzos korumalığı bile çin motorlarındakine benziyo

Devir saatini tembel motocular kullanır...Daha doğrusu motorun ruhu olan sesinden anlamayan..Tamam yeni başlayanlar sıkıntı çekebilir ama kısa sürede atlatılacak bir durum...Kafanızı yormayın...Eskiden devir saati mi varmış..Ben olsa da kesinlikle bakmadan kullanırım otomobilleri..Devir saatine bakarsak zaten yola bakamayız!:wiinkk:
Hayırlı sürüşler gözünüz yolda olsun devir saatinde deil...:bounce:

Devir saatini tembel motocular kullanır...Daha doğrusu motorun ruhu olan sesinden anlamayan..Tamam yeni başlayanlar sıkıntı çekebilir ama kısa sürede atlatılacak bir durum...Kafanızı yormayın...Eskiden devir saati mi varmış..Ben olsa da kesinlikle bakmadan kullanırım otomobilleri..Devir saatine bakarsak zaten yola bakamayız!:wiinkk:
Hayırlı sürüşler gözünüz yolda olsun devir saatinde deil...:bounce:

Yani senin demenle devir saati olan motorları kullananlar tembelmi oluyo?Bence saçma bi yorum.Devir saati olmadan da motor kullanılabilir ama bu motorda devir saatinin olmaması bi eksiklik.Şahsen ben gaza bastığımda devir saatinin yükselmesinden zevk alıyorum.Benim için olmazsa olmaz

Yani senin demenle devir saati olan motorları kullananlar tembelmi oluyo?Bence saçma bi yorum.Devir saati olmadan da motor kullanılabilir ama bu motorda devir saatinin olmaması bi eksiklik.Şahsen ben gaza bastığımda devir saatinin yükselmesinden zevk alıyorum.Benim için olmazsa olmaz

sezgin sen bu motoru canlı canlı görmemişsin:cat: Bir gör motoru öyle konuş.Burdan salla başını al maaşını yapma:queen:

sezgin sen bu motoru canlı canlı görmemişsin:cat: Bir gör motoru öyle konuş.Burdan salla başını al maaşını yapma:queen:

kardeşim honda bayisi yolumun üzerinde ve yeni modeller geldikçe gidip görüyorum canlı canlıda gördüm bu motoru salla başı al maaşı yapmıyoz burda:queen:

abicim nedir bu devir saati merakı anlamadım gitti. benim makinada benzin göstergesi de yok ama yolda kalmadım çok şükür. motorum da zaten nerde vites değiştirmem gerektiğini gayet hoş sesiyle gösteriyor. yoksa yok zaten beğenen beğendiğini almış ki ben yolda giderken de km saatine pek baktığımı bile hatırlamıyorum gözümüz yolda olmalı bence en ufak bir hata herşeye mal olabilir. neyse topici işgal etmeyelim ben pek yazmasam da ilgiyle izlediğim başlıklardan birisidir burası..

@sezginmax dostum
sen devir saati olmayan motora motor demem demişsin. ultraukala arkadaşımız da tembel motorcu devir saati kullanır demiş. ahanda plemik :queen: buyrun burdan yakın.

kazasız belasız sürüşler.

Devir göstergesi yerine, vites göstergesi var ya. Siz de hiç bir şeyden memnun olmuyorsunuz :)

Devir göstergesinde gözü taşıt kullananları ben hiç hazetmiyorum doğrusu...Yoldan çok gözleri ibrelerde oluyor ve bu da sürücüye hata yapma katsayısını arttırıyor...Tamamen duygusal yane yollarda kaza yapma oranları istemeden de olsa artar.Ya da kaza yapılmasa bile tehlikeyi yaşayabiliriz..Polemik yaratmak amaçlı deil sadece devir saatinin olmaması bence çok daha ii gibi.Tamam olması güzel ama gözler istemeden kayıyor ve bir süre sora beyinde tembelliğe kaçıyor.Çünkü:Normal de kendinizi gerçekten bir motorcuymuş olarak hissediyorsanz kullandığınız makinanın da ruhunu hissetmelisiniz.Sesinden titreşiminden ne istediğini anlamalısınız kendinizin motor adına geliştirebieceğiniz en önemli noktadır...Motorunuzu hissedin.ibrelerle boğusmayın.Yeni başlayanlar için zor olabilir ama alıştıktan sora çok daha zevkli sürüşler sizleri bekler...Ben yeri geldiğinde 70-80 model araç kullanıyorum bizde olduğundan dolayı ama son model araçlardaki sürüş zevkinden daha fazla seviyorum eski araçları...Daha bir başka zevkli geliyor bana...Zevkler ve renkler tartışılmaz tabiiki...

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
kendisi japon lastikleri çinli :mrgreen: parçaları ve üretim menşei neresi acaba..

yakıt tüketimi de düşük olan model ile honda imaj ve kalitesini kullanıp cg125 ile sahip olamadıkları pazarda söz sahibi olmak istiyorlar da benim yorumum

konunun dışında ama yamaha da ybr 250 ile cbf250 nin pazarına saldırıyor

Devir göstergesinde gözü taşıt kullananları ben hiç hazetmiyorum doğrusu...Yoldan çok gözleri ibrelerde oluyor ve bu da sürücüye hata yapma katsayısını arttırıyor...Tamamen duygusal yane yollarda kaza yapma oranları istemeden de olsa artar.Ya da kaza yapılmasa bile tehlikeyi yaşayabiliriz..Polemik yaratmak amaçlı deil sadece devir saatinin olmaması bence çok daha ii gibi.Tamam olması güzel ama gözler istemeden kayıyor ve bir süre sora beyinde tembelliğe kaçıyor.Çünkü:Normal de kendinizi gerçekten bir motorcuymuş olarak hissediyorsanz kullandığınız makinanın da ruhunu hissetmelisiniz.Sesinden titreşiminden ne istediğini anlamalısınız kendinizin motor adına geliştirebieceğiniz en önemli noktadır...Motorunuzu hissedin.ibrelerle boğusmayın.Yeni başlayanlar için zor olabilir ama alıştıktan sora çok daha zevkli sürüşler sizleri bekler...Ben yeri geldiğinde 70-80 model araç kullanıyorum bizde olduğundan dolayı ama son model araçlardaki sürüş zevkinden daha fazla seviyorum eski araçları...Daha bir başka zevkli geliyor bana...Zevkler ve renkler tartışılmaz tabiiki...

Saçma yersiz ve mantıksız bir genelleme olmuş.

Senin düşüncene göre hiçbir arabada veya motorlu taşıtta devir göstergesi olmasın o zaman. Nasıl olsa iyi sürücü motor sesindan anlar di mi.... ???

Honda nın Cbf 150 de yaptığı devir göstergesi ayıbını böyle saçma tezlerle kapatmak gereksiz.
Bütün dünyada devir saati ile satılan bu alet , bze gelince uyduruk bir gösterge tablosu ile gönderiliyor. Boş bir gösterge ve ortasında honda amblemi... peeehhh :silent:

devir saatini tembel motorcu kullanırsa , benzin göstergesini de pinti motorcu mu kullanacak.

Cinçanlar 1500 ytl lik otomatik vitesli scooter e bile takıyorlar devir saati ni.

Adamların düşüncesi şu...

yakıt tankının kenarlarında honda stickeri olduğu sürece ne yapsak alır bu türkler. !!!!!!!!!!!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
bence tvs apache yıde goz onune almak lazım ne dersınız 4000 ytl fıyatı var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar