ben bu siteye üye olduğum vakitler tvs apache topiğini gördüm ve motoru inceledim.bayağı hoş gözüküyor.tvs motorlarını kullananlar da hallerinden memnun.satışa sunulunca mutlaka inceleyeceğim.ve cbf den daha güzel bir motor.daha güçlü,daha havalı.cbf nin tipinde yok meymenet.hiç sevmedim ya.mondial 150 kn bile güzel bu motordan.adamlar hiç olmassa adam gibi bi projesini falan çizdirmiş motorların.çinli minli ama adamlar yapmışlar işte.koskoca honda adam gibi bi motor yapmaktan aciz mi?
yani sonunda millete çin kazığından sonra japon kazığını da gösterecekler.her yönüyle tvs apache diyorum.itirazı olan varsa söölesin.hazır tartışma ortamı bulmuşken.
3.190 YTL PAHALI OLMUŞ..,
direk markadan dolayı o fiyat verilmiş gibi ee adı var değil mi? HONDA... :cyclopsan
YAMAHA YBR DEN SATACAĞI KADAR SATTI YANİ TÜKETİCİ İHTİYACINI YBR İLE GİDERDİ HONDA GERİDE KALDI BU MOTORUN ÇOK SATACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM..
hayırlı uğurlu olsun. Honda bir kez daha motosiklet sektöründeki büyüklüğünü göstermiş oldu.
hayırlı uğurlu olsun. Honda bir kez daha motosiklet sektöründeki büyüklüğünü göstermiş oldu.
neye göre pahalı demişin ki:silent: ybr ile kıyaslanırsa giyatı çok iyi. çünkü daha özellikli. ayrıca markadan dolayı fiyat verilmesi doğal çünkü bu motor honda fabrikasında üretiliyor:cherry:
her çekik gözlünün motoru aynı fiyattır diye birşey yok
bir kere de cbf250 fiyatını düşürerek iyilik yapsar: ya da cbf500 ün.
Ybr alımı durur artık neyse eger bizim motoru almadan once cıksaydı kesin cbf150 alırdık fakir fukara honda sürebilme zevkine warsın yaff degil mi ama :cat:
ybr alımının duracağını sanmam.çünkü Türkiye piyasasında 1.yamaha 2.honda daha çok tutuluyor.zaten yollarda yamaha sayısı daha fazladır.
cbf150 nin fiyatı çok iyi bence:queen:
Arkadaşım sen daha çinli motora sahip değilken, gelmişsin tvs Apache den
bahsediyorsun.Sanki Tvs USA yapımı yada ALMAN .
Honda kendini dünyaya kanıtlamış. Sana mı soracak motoru nasıl
imal edeceğini.Ortalığı kızıştırmanın anlamı yok.::rantinp:
:mrgreen: :mrgreen:o kadar dandik bi motor ki cbf 150(tipi)hayatta almam.yaşım 16 olmasına rağmen motorlar hakkında epey bir tecrübem var.
:mrgreen: :mrgreen:
Vay bee bende iyi bir motor sanmıştım saolasın aydınlı alıp başıma bela edicektim iyi oldu bunu okuduğum:mrgreen:
Kim ne derse desin cbf 150, 2007 yılında yollarda çokça rastlayacağımız bir motor:cat: Kalitesizmiş tipsizmiş hepsi hikaye bu fiyata bu motor kaçmaz.
Fiyatın cg ye innova ya göre orantısız olması o motorların brezilya üretimi olup maliyetinin biraz daha fazla olmasıdır, çinlilerin bu işi daha ucuza yapabilmesi bize avantaj sağlar başka bişey değil.
Şimdi benim beklentim honda'nın fiyat yükseltmesi değil ybr nin fiyat düşürmesi,
hatırlarsanız çinlilerin istilasında da ybr fiyat düşürmüştü.
2004 yılında ybr nin satış fiyatını bilen var mı?