Honda CBF150 Fiyatı

valla 2 aydır hergün hondanın sitesine girmekten bıkmıştım fiyatda güzel alırım ben bu motoru ama siyahını

Çoookk uygun. Hem honda güvencesi, hem honda kalitesi, hem honda marka prestijini bu fiyata sahip olmak çok kolay. İlk patlatma fiyatıdır bu tahminimce önümüzdeki yaza kadar 4bin lirayı görür bu motor. Alacak olan direk alsın şimdi :rendeer:

çok mükemmel bir fiyat.güle güle ybr...hoşgeldin cbf150..

fazlası da verilmez zaten o motora.honda olmasa alınmaması gereken bir motor.ybr al daha iyi:farao:

innova 3100 ytl,
cg 3900 ytl,
cbf 150 3200 ytl...
ilginç.:cyclopsan

gel vatandaş giyeeelll motura giyeeelllll.

çok mükemmel bir fiyat.güle güle ybr...hoşgeldin cbf150..
yamaha da kampanya yapıp, 2000 ytl'ye düşürüyormuş... :)
ooohhh mastika mastika... :queen:

Süper Moderatör (BBRR)
bu fiyat politikasının iki açıklaması olabilir...

1- pazara giren çin malları ile rekabet edebilmek için markanın ismini kullanıp kalitesi düşük bi alet yaparsak milleti çekeriz ...zatenm hiç bir müşteri şikayeti bize gelmesin diye mail adresimizide vermiyoruz ..sorun yok bize ulaşamazlar nasılsa
veya
2-bu güne kadar cg olsun diğer modeller olsun ballı karı yaptık artık reel değerler üzerinden para kazanma zamanı geldi ...şimdiye kadar honda alanlar yansın derdine

bu fiyat politikasının iki açıklaması olabilir...

1- pazara giren çin malları ile rekabet edebilmek için markanın ismini kullanıp kalitesi düşük bi alet yaparsak milleti çekeriz ...zatenm hiç bir müşteri şikayeti bize gelmesin diye mail adresimizide vermiyoruz ..sorun yok bize ulaşamazlar nasılsa
veya
2-bu güne kadar cg olsun diğer modeller olsun ballı karı yaptık artık reel değerler üzerinden para kazanma zamanı geldi ...şimdiye kadar honda alanlar yansın derdine

Evet barış abi böyle olabilir ama kendi şahsi görüşüm ilk parti mallarını bitirmektir. Bahara doğru zamlar gelir 4000olur bu makina. Olmazsa saten piyasadaki çin firmaları batar :mrgreen:

Tam piyasanın durgunlaştığı vakit CBF150'ler geldi. Fiyatın bir sebebi de stok fazlası 2006 model CBF150'leri bitirmektir, 2007 modeller 4.000'e satılır herhalde :pale:

güzel bi fiyat , şahsen b en şehir içinde sağa sola giderken kullanmak için bir motor arıyordum ,bu tam bana göre olcek gibi görünüyor..
bi denesinler bakalım kobaylar da ...
eheuheue, bizde güzelse alırız...

Ve arkadaşlar aklıma birşey takıldı daha doğrusu bu japon firmalarına bir sitem. Hayu madem bu kadar ucuza mal edebiliyor ve bu fiyattan bile kâr edebiliyorsanız neden fiyatlarınızı uçuruyorsunuz? Tut iki mühendis çiz kardeşim bana 5 tane scooter 3 tane chopper 2 tane naked ver çizimleri ustalarının eline yapsınlar getir türkiyede çatır çatır sat. Hem siz sürümden kazanın hem biz çinlilerden kurtulalım..:pr: :pr:

Tam piyasanın durgunlaştığı vakit CBF150'ler geldi. Fiyatın bir sebebi de stok fazlası 2006 model CBF150'leri bitirmektir, 2007 modeller 4.000'e satılır herhalde :pale:

kütük ürün ilk defa piyasaya sürülüyor daha ne 2006 sı ne 2007 si hele bi çıksın piyasaya verilsin 2007 sini düşünürüz...:queen: :queen: :queen:

@Jazzbass
Firmalar piyasanın şartlarını kontrol ettikten sonra fiyat belirlerler, bu esnada oligopol olmanın avantajlarını da sonuna kadar kullanırlar. Çinlilerin piyaaya girmesiyle motor piyasası üçe bölünmüş (segmente olmuş) durumda. En alt düzeyde 1.000-4.500YTL arasında Çinliler var, ortada CG125, CGL150, YBR125 gibi alt sınıf Japonlar var, üstte de ER-5/CBF500/GS500 ve üzeri üst sınıf Japonlar var (CBF250,X-MAX250 gibi 5-9.000ytl'lik motorlar arada kalmış bir grup).

Japonlar için en alt sınıfa bulaşmak karlı değil, Çinlilerin teknolojisi de en üst sınıfa ulaşmaya yetmiyor. Dolayısıyla Çinliler-Japonlar sadece orta sınıfta rekabet ediyorlar. Rekabetin semeresini de 3400'e YBR, 3200'e CBF alabilen biz görüyoruz :)

@SAVASXXL, "Türkiye'de ilk defa". Aynı motoru (atıyorum) Brezilya için üremişlerdir, sezonda satamadıkları 2006'ları da bize satıyorlardır.

ben bu siteye üye olduğum vakitler tvs apache topiğini gördüm ve motoru inceledim.bayağı hoş gözüküyor.tvs motorlarını kullananlar da hallerinden memnun.satışa sunulunca mutlaka inceleyeceğim.ve cbf den daha güzel bir motor.daha güçlü,daha havalı.cbf nin tipinde yok meymenet.hiç sevmedim ya.mondial 150 kn bile güzel bu motordan.adamlar hiç olmassa adam gibi bi projesini falan çizdirmiş motorların.çinli minli ama adamlar yapmışlar işte.koskoca honda adam gibi bi motor yapmaktan aciz mi?

yani sonunda millete çin kazığından sonra japon kazığını da gösterecekler.her yönüyle tvs apache diyorum.itirazı olan varsa söölesin.hazır tartışma ortamı bulmuşken.

bu motor nerede üretilmiş? bilen varmı?
ya da, bayiye gidecek olan varsa sorsun lütfen.

Evet barış abi böyle olabilir ama kendi şahsi görüşüm ilk parti mallarını bitirmektir. Bahara doğru zamlar gelir 4000olur bu makina. Olmazsa saten piyasadaki çin firmaları batar :mrgreen:

Bu fiyatın tek açıklaması bu motorun piyasadaki tek rakibi olan YBR 125 ile rekabet edebilmesi. O yüzden yaza kadar 4000 YTL falan olamaz, olursa da alacak olan YBR alır. Olaya "Honda ucuz motor veriyor bunun altında mutlaka bir bit yeniği vardır" diye yaklaşmamak lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar