Satabildiniz mi hocam motoru vfr?
Evet çantasız olarak sattım. Ama hala vfr bulamadık kafamıza yatan
Satabildiniz mi hocam motoru vfr?
Evet çantasız olarak sattım. Ama hala vfr bulamadık kafamıza yatan
İnşallah.Bakalım bir aksilik olmazsahayırlısı olsun. CBF ten sonra VFR yorumlarını da bekleriz.
Arkadaşlar aldığımdan beri yağ değiştirmedim motorda. Hangi marka veya özellikte yağ kullanıyorsunuz? Tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Selamlar, yaklaşık 3000 km kadar pulsar 200 ns kullanıp geçen sezon sattım,motosiklet hem küçük geliyordu hem de frenleri güven vermiyordu. A ehliyetim var eğitimimde Mt7 kullandım. büyük cc motorların ne denli tehlikeli olabileceği konusunda az çok fikir sahibiyim yaşım 34. Esasında v strom 650 almak istiyorum fakat onun da frenleri çok kötüleniyor, bu nedenle 2011 model cbf 600 alma niyetindeyim. Sizce cbf 600 veya v strom 650 benim için erken mi bir de her iki motosikleti kullananlar kıyaslama yapabilirler mi? özellikle fren performansı bakımından.
Cbf600 diğer 600 lüklere nazaran nispeten sakın bir yapıya sahiptir.
2011 modellerde hem enjeksiyon hemde kombine abs artısı olacaktır ki, kombine abs nin tadı bir başkadır.
2007 model kullandım 1 yıl boyunca. Yeni kasaları bilemem ama arka fren hissiz geliyor insana. Ama tutuyor aslında.
Yani dl 650 ya da cbf600 arasında olsam yine cbf600 alırdım. Parça maliyeti de sanırım suzukiye göre daha makuldur.
Eğer fırsatınız varsa bir eğitim alın bence. Bu sadece motosikleti kullanmak için değil kendi can güvenliğiniz içinde daha iyi olur
honda'nın güvenli sürüş eğitimlerine katılmayı istiyorum ama Ankara'da her zaman olmuyor zannedersem.
Merhabalar, CBF 1000 arayışlarım neticesinde henüz bütçeme ve kriterlerime uygun bir motosiklet bulamadığımdan CBF 1000' in küçük kardeşine bakmaya başladım. Kendime birkaç motosiklet buldum fakat siz tecrübeli CBF 600 kullanıcılarına sormak isterim. Linklerini vereceğim motorlar ile ilgili bana - veya + ne söyleyebilirsiniz? Belki aranızda bu 600' leri daha önce görmüş, hatta kullanmış olan bile vardır : ).
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-sahibinden-kusursuz-hatasiz-567405552/detay
ve
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-600-luk-zimba-568471608/detay
Olmadı önerilerinize de açığım. Şimdiden teşekkürler ...
Mobilden giriyorum o nedenle linklere bakamıycam.
Daha önce 2007 modelini kullandım. Gayet keyifli bir motosikletti. Temizi bulunursa kaçırmayın
İşte zaten en büyük handikap bu...
İyi akşamlar arkadaşlar. CBF 600 forumu aktif değil ancak bana yardımcı olacak arkadaş çıkacaktır diye umuyorum. 2006 model cbf 600 aldım ancak km saatine giren soketi kesmişler. Soket buldum ancak kablo dizilimi nasıl yapıcam bilmiyorum. Cbf600 ü olan bir arkadaşın Bana fotoğraf atma şansı varsa çok mutlu olurum şimdiden çok teşekkür ederim.