Honda Cbf 250 Yakıt problemi!!!

Honda Cbf 250 vites geçişleri

Merhabalar Arkadaşlar Benim motosikletin Vites geçişlerinde çok ses yapıyor tak diye bir ses yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
1.Zincir bol olabilir
2.Motor yağ seviyesini kontrol et (şanzuman yağı motor yağı ile alakalı yanılmıyorsam)
3.debriyaj ayarı yaptır

Kullandığın yağın kalınlığı yalnış olabilir, bu da motor yağının şanzumanı yağlamada yetersiz kalmasını sağlar. Doğru motor yağı kullandığından emin ol.

debriyaj ayarından ve sanzıman yagından yapabilir yag eskimiştir

Son düzenleme:
arkadaşım yakıt problemi başlığını düzelt dicem ama sanırım düzelmiyor başlıklar.neyse konuya gelelim sanırsam vites büyütürken değil küçültürken oluyor sanırım.arada bir banada oluyor.pata arkadaşımızın 3 maddesini uygula derim :wiinkk:

arkadaşım yakıt problemi başlığını düzelt dicem ama sanırım düzelmiyor başlıklar.neyse konuya gelelim sanırsam vites büyütürken değil küçültürken oluyor sanırım.arada bir banada oluyor.pata arkadaşımızın 3 maddesini uygula derim :wiinkk:

Başlığı yanlış attım bir daha düzeltemedim Balata Yeni değişmişti belirli bir km den sonra ayar yapıldı acaba debriyaj balatasından olabilirmi?

Debriyaj ayarındandır bence yağda sorun yok 10-50 iyi.

Düzeltme

yakıt problemi demişsiniz ama vites geçişlerinden bahsetmişsiniz ?

Başlığı yanlış attım bir daha düzeltemedim Yakıtla ilgili soracaktım daha sonra öncelikli olduğunu düşündüğüm için vites geçmelerini sorayım dedim başlığıda değiştirmeyi unutmuşum Bütün Arkadaşlardan özür dilerim:pale:

Başlığı yanlış attım bir daha düzeltemedim Yakıtla ilgili soracaktım daha sonra öncelikli olduğunu düşündüğüm için vites geçmelerini sorayım dedim başlığıda değiştirmeyi unutmuşum Bütün Arkadaşlardan özür dilerim:pale:

o bende de vardı debrıyajını ayarla tamamdır zincir gevsekse yolda ssangırtı yapar zaten ,,, yakıtla ilgili nasıl bir problemın var

o bende de vardı debrıyajını ayarla tamamdır zincir gevsekse yolda ssangırtı yapar zaten ,,, yakıtla ilgili nasıl bir problemın var

Eyvallah birkaç kez denedim 5lt ile 100km gidiyor hava filtresi,buji değişti 95 oktan benzin kullanıyorum buna şehiriçi ve dışı dahil yani karışık:pale: Saygılar

hocam motorun kaç km de olduğu çok önemli, cbf serisinde bu sıkıntı sadece ilk 10 000 km de rastlanır. ayrıca o dediğin ses her soğuk motordan çıkar sadece cbf değil, tüm motorlardan. hatta cbf250 nin beygir gücü ve torku çok yüksektir ve normaldir bence. bizim şirkette bundan 12 tane var. daha pazar günü birine bindim, 170 000 km. de ve öyle bir ses yok. gerçi debriyaj balatası tamamen bitik ti.

hocam motorun kaç km de olduğu çok önemli, cbf serisinde bu sıkıntı sadece ilk 10 000 km de rastlanır. ayrıca o dediğin ses her soğuk motordan çıkar sadece cbf değil, tüm motorlardan. hatta cbf250 nin beygir gücü ve torku çok yüksektir ve normaldir bence. bizim şirkette bundan 12 tane var. daha pazar günü birine bindim, 170 000 km. de ve öyle bir ses yok. gerçi debriyaj balatası tamamen bitik ti.

Abiciğim motosikletim 26.000 km de

abi one ya 170000 bin mi .usta seninki kaç binde sorun var

Abiciğim motosikletim 26.000 km de

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar