ya arkadaşlar yeri değil belki ama motorum yeni, ehliyetim yok bu memleketteki ehliyet sınav olayını anlamak mümkün değil. Ya kaskım var elbisem var dizliğim var eldivenim var hepsini kullanıyourm gayet bilinçliyim vs vs motora gönül rahatlığı ile binebilmem için 2 ay beklemem gerekecek. Yollarda kasksız yada artçısı kasksız(traji komik) bi sürü motorcu gece şehir içinde hız limitleriini zorlayan tipler biniyor ben binemiyorum bu ne ya. Ama bugun sakindir(ctesi) dedim işe gittim motorumla twister kullanmış bi arkadaş bi bindi geldi bu çok daha iyi dedi. Tipini güzelliğini beğenmeyen yok zaten. 20 sayfayi geçmiş ben de bu topice bakarak bi karar verdim ama sonuç bence şu: bu iki aracı karşılaştırıken zaten zevkler ve renkler tartışılmaz. Zevkinize uygun olup olmadığını anlamak için kimse forum didiklemez gider bakar. Eee performans olarak zaten fark ortada(ymış). Kısa keseyim, 250likler arasından bişi seçeyim deyip GT250yi görüp de beğenirseniz, başka düşünecek bişi kalmamıştır. Gidin alın. Eğer düşünmeye devam edip te herhangi başka bir sebepten başka bi motor alıp, GT250'yi her görüşünüzde içinizde bişilerin kıpraşması sizi rahatsız etmeyecekse bilemem tabi.