gözüm kapalı honda derim ölüsü yeter
hondanın sadece adı var
cbf250 gt250 nin yanın da bisiklet gibi duruyor:mrgreen:
bir de işin yola çıkınca olan kısmı var yani performans
her türlü yol ve yolcu şartın da hyo fark atıyor
ben de daha önce cbf150 vardı cbf 250 almayı düşünürken
istanbul a geldiğim bi gün baktım yol kenarın da bir cbf 250 sahibi başın da çalışır durumda. arkadaş motor un yanın da dikilmiş sürekli hafif hafif gaz veriyor (cbf150 ile aynı şeyi ben de yapardım mecburiyetten) gittim konuştum
ne yapıyorsun diye motoru ısıtıyormuş ve en az 5 dk ısıtmadan yola çıkamıyorum diyo. yoksa olmayacak bir yerde motor stop edermiş. ben de bunlar sadece cbf150 cilerin başına geliyor sanırdım
ne demişler
honda hayat onda
demekle olmuyor
motorun hayırlı olsun naturus doğru tercih yapmışsın
gözüm kapalı honda derim ölüsü yeter:cat:
honda cbf 250 ciler,hala honda nızın honda lığından başka elle tutulur gözle görülür bi üstünlüğünü ortaya koyamadınız.
tutturdunuz bi honda diye.başka bi numaranız yok
ben de bi süre ikisi arasında tercih yapma durumun da kaldım. şimdi ise yan yana bile koymam.hyo çok üstün.
iki motor u yan yana düşünün.göz zevki açısından.kesinlikle comet çok daha çekici.
ya performans.kapıdağ şenliği dönüşü bursa ya uğradık ve bursa çıkışında ki son ışıklar da tesadüfen yanıma bir twister yanaştı.en önde yanyanayız.açtım vizörü ve arkadaştan rica ettim
-varmısın bi kapışalım(bunu yapmak doğru olmayabilir ama oldu bi kere)
sağolsun beni kırmadı ve tamam dedi.
yeşilin yanmasıyla birlikte bastık gaza...
tahminen iki km lik rampayı geçtikten sonra twiterci arkadaşa teşekkür etmek için bi süre beklemem gerekti:bounce:
yani görünüm,performans,yol tutuş,frenleme,teknik özellikler,kullanım rahatlığı, fiyat gibi konularda comet ile cbf250 yi neden ve nasıl tartışabiliyorlar anlamış değilim.
cbf in yakıt tüketimi nedir bilmiyorum ama comet kullanım tarzına göre 3.3 litre ile 5 litre arası yakıyor.160 km/h ulaşıyor. dik rampalar da bile gayet iyi hızlanıyor.burası çok dik miş biraz ağırdan alayım demiyor:queen:
Son olarak sormak istediğim şey; Uzun yolda vibrasyon nasıl? Sık mola vermek gerekir mi ? Molasız 200 km gitsem çok yorar mı ?
syriana biloooosyrıana;706637' Alıntı:bana görede GT250 teneke gibi duruyo...grenajla şişirilmiş race havası verilmiş ama gerçekte 250cc olan zavallı bi motor...yani şahin görünümlü kartal gibi bişey...
[/B]
syriana biloooo
senin altındaki 250 cc lik motorun tek silindirli olduğunu unutuyorsun galiba
hiç hyo kullandın mı?
syrıana
cbf250 sana daha güzel görünebilir kuzgun a da yavrusu kartal görünürmüş. zevk meselesi diyelim.
5 dk ısıtma meselesini de cbf in sahibi söyledi. cbf 150 de de aynı dert var bunu kullandığım 6 ay boyunca ben de yaşadım.ve cbf 150 şu an kiracım da olduğu için sabah bereber çıkacağımız zaman o nun benden 3-5 dk önce marşa basması gerekiyor.cbf 150 yi de sıfır almıştım ama senin de dediğin gibi belki o da arızalıdır.
sonra senin grenajla şişirilmiş zavallı dediğin comet gerektiğinde seni yolda geçiyor sonra ilerde kenera çekip bekliyor ve ardından tekrar gelip yanından geçiyor peki bu arada sen ne yapıyorsun. eminim içinden şöyle diyeceksin
-bu iş cbf250 ile olmayacak cbf 500 alayım o zaman görüşüğrüz.
ayrıca her iki motor u da kullananların görüşleri de var forum da cbf üstün diyen gördün mü ?
o kadar yazmışsın ama yazdıklarının için de cbf in üstünlüğünü gösteren hiç bişey yok.sadece yazdıklarım sana biraz dokunmuş ve honda fanatikliği yapmışsın o kadar.