selam,basıntan beri topic'i okudum.honda'cıların kendini beğenmiş olduklarına bir kez daha kanaat getirdim. hyo'nun bu karsılaştırmada daha iyi oldugunu kabul edemiyorlar,sindiremiyorlar.iki motosiklete de üşenmeden gittim baktım.ben de hyo almaya karar verdim. bazı arkadaşlar hemen 2.el muhabbeti yapmış;arkadasım hemen satacaksan motoru ne diye alıyorsun! motosiklet zevkini yaşamaksa amacın kendi gönlünün istediğini almaya calışacaksın,beynin "2.eli daha iyiymiş,cabuk satarım bunu al" diyorsa zaten motosikletci degilsin. tek cümle olarak "honda al" diyenleri hiç kaile bile almıyorum. servis olayına da söyle bakıyorum;ducati'nin türkiyede kaç bayiliği servisi var? az olması kalitesini düşürüyor mu? parca mevzusu ise daha bi sacmalık,arkadasım sen adam gibi kullan motosikletini parca ihtiyacın olmasın.kaldı ki adamların elinde tüm parcalar var yok diyenler gidip bi zahmet servisler ile konuşsunlar,kulaktan dolma bilgilerle kimsenin acıkca söylüyorum hisleriyle oynamasınlar cünkü motosiklet gönül işidir. kurye adamın ne motosiklet kullandıgı beni ilgilendirmez cünkü onlar motosikleti sadece iş için kullanıyorlar. eline bi bez alıp motosikletini silmek,sakin sakin kullanıp rüzgarı hissetmek,hayattan zevk almak motosiklet tutkusunu tatmak işte bunlar için motosiklet almalıyız. uzun oldu kimseyi kırmak istemedim,hatam olduysa affola.