Honda Honda CBF 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Devrim arkadaşım motoru almak istiyorsan sana bir tavsiye. Fazla kişiyi dinlersen motor filan alamazsın. Hoşuna gittiyse alıcaksın hemen :)

Ben aldım şu an herşeye rağmen seviyorum motorumu. Benim ki twister bu arada. Haftasonunu iple çekiyorum gezeyim diye.

1-5.jpg

ylmzzz resimde siyah yerler var..bu fotoğraf makinesinden kaynaklanan karaltılar mı yoksa sen mi boyadın...:silent:

Devrim arkadaşım motoru almak istiyorsan sana bir tavsiye. Fazla kişiyi dinlersen motor filan alamazsın. Hoşuna gittiyse alıcaksın hemen :)

Ben aldım şu an herşeye rağmen seviyorum motorumu. Benim ki twister bu arada. Haftasonunu iple çekiyorum gezeyim diye.

1-5.jpg

Ylmzzz arkadaşım,
CBF250 hakkında şüphelerim yok, ben beğeniyorum ve kısmetse alacağım. Elbette, dünyanın en iyi motosikleti hakkında birileri olumsuz yorumda bulunur kaldı ki CBF 250 hakkında neden olmasın:)
Benim tek derdim, scooter ımı satamadan onu alamam.
O yüzden bekliyorum.
Sanki bir siperdeyim de; ateş kesilir kesilmez son hızla karşı mevziye doğru koşacakmışım gibi bekliyorum yani:)
Bu sayfayı ben çok geç fark ettim ama çok faydası oldu bana burada yazılanları okuyunca. Vakit ayırıp, tecrübelerini, bilgilerini bizlerle paylaşan herkese teşekkür ederim.
İnşallah ben de aldığımda kendi yorumlarımı yazarım:)
Saygılarımla
Not: Ylmzzz, bu arada sen motora motor da sana çok yakışmış, kazasız günler diliyorum

Kappa 35 lt Topcase, topcase sehpa ve tablası aldım!

Montajını kendim yaptım. Henüz kullanamadım ama duruşu fln çok da kötü gözükmüyor...:cat:

Güngör Motor'a teşekkürler... :cat:

bende 36 lt lik ORİON topcase var..ve motora cuk diye oturuyor..tek kusuru çanta sehpasının bozuk yok şartlarna uygun olmaması...:farao:

bu da motorumun daha ilk günü...;) acentaya ilk almaya gittiğimde motorun hazırlanmasını bekledim..ama o günümün şansına da bir yağmur yağdı ki bardaktan boşalırcasına, eve gelinceye kadar motor, babam ve ben tepemize kadar çamur olmuştuk..temizleyecm diye 4 saat uğraşmıştım...:queen:

motoruma birde kapalı bi yer bulabilsem..tek çarem branda maalesef..:pr:

her ne kadar servisimden şikayet etsemde, bazen çok fazla masraf çıkarsa da yine de güzel motor gerçekten...taktığım her aksesuar yakışıyor..bu zamana kadar yaptığım her yol keyifliydi diyebilirim...:wiinkk: motorumuzun kıymetini bilelim...:)

resimler şahane ama son resimdeki gps mı:D marka ne fıyat ne ıse yararlılık ne anlatmadan olurmu hıc:D

resimler şahane ama son resimdeki gps mı:D marka ne fıyat ne ıse yararlılık ne anlatmadan olurmu hıc:D

erkemenim evet en son resimdeki tahmin ettiğin gibi navigasyon...:mrgreen:
markası mio..ben aldığımda fiyatı 500 ytl idi..bir merak uğruna aldım..ve acaip de işime yaradı..izmirde ve tüm türkiye de sokak adından caddesine ve kapı numarasına ,restoranından banka atm sine kadar nerde ne var gösteren bir cihaz...:wiinkk:
bir gün denemesini yapmıştım..benim foto makinesinin servisinin nerde olduğunu bilmiyordum..1400/9 sokak-konak...kimbilir nerde..:silent: mio sağolsun..:p

Son düzenleme:
ylmzzz resimde siyah yerler var..bu fotoğraf makinesinden kaynaklanan karaltılar mı yoksa sen mi boyadın...:silent:
Siyah yerler siyah stickerle yapıldı. Kıvrımları daha güzel gösteriyor. Motoru 2.el aldım. Önceki sahibi yapmış benim de hoşuma gidince çıkarmak istemedim. :)

Not: Ylmzzz, bu arada sen motora motor da sana çok yakışmış, kazasız günler diliyorum

Çok teşekkürler dostum :cat:

bende beğeniyorum bu motoru
tatilde kullandığım bi bws var.
bir süre de(bi kaç ay) arkadaşımın kymco sunu sürdüm
125 lik vitesli

sahibinden'deki ilanlara bakıyorum
bi çoğunda kurye motoru değildir yazıyor
motorun öyle bir ünü mü var?

Merhaba Arkadaşlar Bende Twister satın almak istiyorum tabi 2.el olarak. Nakit açıdan uygun birşeyler arıyorum satan arkadaşlar varsa benimle irtibata geçsin lütfen.

[email protected] a email gönderirseniz sevinirim.
Caner

vay özgürüm vay süper olmuş harbiden:)

bende cbf e su cılgın kornalardan aldım bakalım elektrikten iyi anlayan bir motosikletçi bulup taktırıcam haftaya umarım kendi kornamı iptal etmeden yaptırabilirim

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=253701&productid=otm311120

erkmenim vallahi süper oldu ya sorma...:cherry:
piyasada bakıyorum bu fiyata hem divx hem mp3 hem resim slaytı yapabilen makinalar da vardı ama kalite olarak beğenmedim..ayrıca gerek de yok ben sadece navigasyon olarak kullanmak istiyorum bunu...:wiinkk:

sen nasıl bir korna aldın bu arada ya:silent:merak ettim...aaoouğhh diye çalan kornalardan mı yoksa...:queen:

erkmenim vallahi süper oldu ya sorma...:cherry:
piyasada bakıyorum bu fiyata hem divx hem mp3 hem resim slaytı yapabilen makinalar da vardı ama kalite olarak beğenmedim..ayrıca gerek de yok ben sadece navigasyon olarak kullanmak istiyorum bunu...:wiinkk:

sen nasıl bir korna aldın bu arada ya:silent:merak ettim...aaoouğhh diye çalan kornalardan mı yoksa...:queen:

olum aldıracan bana bu ıcattan :Dzaten yolun sonu belli enduro:cherry: kornaya bak tıkla dınle:D www.stebel.it

bende beğeniyorum bu motoru
tatilde kullandığım bi bws var.
bir süre de(bi kaç ay) arkadaşımın kymco sunu sürdüm
125 lik vitesli

tip olarak ybr 125 e benzetenler olabiliyor o yuzden yazıyorlar :)

Son düzenleme:
olum aldıracan bana bu ıcattan :Dzaten yolun sonu belli enduro:cherry: kornaya bak tıkla dınle:D www.stebel.it

al al..:queen: ikimiz birbirimizi arar dururuz..:queen:koordinatlarını söle geliyom hesabı...:queen::queen::queen:ya zaten benim bi akrabam transalp alıyomuş..vn800 cl vardı kendisinde değiştiryomuş işte..valla beni de gaza getiriyo ya bakalım...:queen:

hedom bu arada sen nerelerdesin bea...özletti kendini görüşelim bi ara...:wiinkk:

Son düzenleme:
@hedowich
o zaman gs500, er-5 ve gt 250 comete de yazsınlar... ön far aynı
allah allah yok yere kurye motoru diye adını çıkarıyorlar yani
bugün gördüm mecidiyeköyde canlı duruyordu kurye motoruyla alakası yok,
arada kaldım xlr125 e de aklım kayıyor enduro da seviyorum çok

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ah ah.. zamanında az hayal etmedim alayım diye :) ah be 6 dan 7 küsüre çıkarılır mıydı bu alet ya..

İstanbulda özellikle uzak mesafe çalışan kuryeler alıyorlar. İstanbuldaki motorlara dikkat etmek lazım. Kurye motoru değildir yazanlar bile kurye motoru çıkabilir. Usta birisi ile giderseniz daha sağlıklı olur.

@hedowich
o zaman gs500, er-5 ve gt 250 comete de yazsınlar... ön far aynı
allah allah yok yere kurye motoru diye adını çıkarıyorlar yani
bugün gördüm mecidiyeköyde canlı duruyordu kurye motoruyla alakası yok,
arada kaldım xlr125 e de aklım kayıyor enduro da seviyorum çok
enduroya hayır demem:cherry: ama şehir içinde kulanıcaksan cbf al,yol tutuş için asfalt lastiği olması çok önemli bence
ah ah.. zamanında az hayal etmedim alayım diye :) ah be 6 dan 7 küsüre çıkarılır mıydı bu alet ya..
hocam ne dıosunya twister biara 4.500.000 turk lirasıydı:) hemde cok deli bi yeşil rengi vardı:pale:
İstanbulda özellikle uzak mesafe çalışan kuryeler alıyorlar. İstanbuldaki motorlara dikkat etmek lazım. Kurye motoru değildir yazanlar bile kurye motoru çıkabilir. Usta birisi ile giderseniz daha sağlıklı olur.
yılmaz dogru dıyor ıstanbulda oluyor baya dikkat etmek lazım o motorlar genelde ıkıncı el alıyorlar kendileride sağlam yol yapıyorlar zaten 4ooo cıvarı satıyorlar dikkat etmek lazım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar