Honda Honda CBF 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Erkmen; fotoğraflar için çok teşekkürler...

Evt 46 lt motorun üstünde duruyor. :cat: Tercihlerim arasına yazdım.

Listemde 35 lt de var. :mrgreen: Kararım İstanbul'a gittiğimde kesinleşecek.

Malum bagaj demiri ve ilgili aparatları da temin etmek gerekiyor. Bunun için az bir süre daha var.
Yani şimdi de sipariş etsem gelir ama fuar için gittiğimde almayı planlıyorum... :cat:

Erkmen; fotoğraflar için çok teşekkürler...

Evt 46 lt motorun üstünde duruyor. :cat: Tercihlerim arasına yazdım.

Listemde 35 lt de var. :mrgreen: Kararım İstanbul'a gittiğimde kesinleşecek.

Malum bagaj demiri ve ilgili aparatları da temin etmek gerekiyor. Bunun için az bir süre daha var.
Yani şimdi de sipariş etsem gelir ama fuar için gittiğimde almayı planlıyorum... :cat:

35lt lık kappa yı tavsıye ederım ozaman,cunku yapısı cok ilginç ben 46 lık kappaya kask montu 35 tekı kadar rahat koyamamıştım:)

250lik bayagi saglam gorunuyo hele 150 ile kıyaslanamayacak kadar...

eywallah:)jantları siyaha boyatmamın faydası cok oldu

Özen motorda yanmaz yapışmaz özellikte brandalar varmış. İnternetten siparişle nasıl temin edebilirim acaba? Ya da izmirde bir adres verebilir misiniz?

Ozen Motor'un sitesi açılmıyor :cyclopsan

Yarın fln tekrar bakayım. Haber veririm... :cat:

Ozen Motor'un sitesi açılmıyor :cyclopsan

Yarın fln tekrar bakayım. Haber veririm... :cat:
Sağol Volkan. Foruma eskisi gibi zaman ayıramıyorum fakat buranın sıcaklığı başka :)

yılmaz ben 3 sene once izmirde motorcu gocmenden almıstım sımdı varmıdır bılmıyorum
İzmirde olursa bazen gidiyorum izmire. Kendim görüp alırım daha iyi olur. Teşekkürler dostum.:)

Süper Moderatör (BBRR)
Zincir 20 000 km ancak gitti .. son noktaya geldiğinden artık sıkılamıyoda baklada almıyo yetkili servis.. Sirkecide çek malı yan sanayi cbf 250 o rigli zincir,ön arka dişli 130 ytl + kargo .. Orjinali 400 küsur ytl ..

Zincir 20 000 km ancak gitti .. son noktaya geldiğinden artık sıkılamıyoda baklada almıyo yetkili servis.. Sirkecide çek malı yan sanayi cbf 250 o rigli zincir,ön arka dişli 130 ytl + kargo .. Orjinali 400 küsur ytl ..

Bunu öğrendiğim de iyi oldu Barış abi. Benim zincir de önümüzdeki ay değişecek. Takım zincir 130 ytl iyiymiş. :cat:

slm arkadaşlarrr.9 mart pazar günü pikniğe gidioruz.sapancaya buluşma yerimiz izmit halkevi petrol önü saat 11 de (konu başlığı açtık fakat çıkmadı)bütün mt li dostları beklıoruzzz...

merhaba arkadaşlar..

bu kadar olmaz dedim en sonunda...cbf 150 ile cbf 250 nin yedek parça fiyatlarında bu kadar fark olamaz gerçekten...

cbf 150 hava filtresi 9 ytl=cbf 250 hava filtresi 85 ytl...
cbf 150 ön amortisörün çifti 180 ytl=cbf 250 ön amortisörün çifti 2.400 ytl...

ve daha böle birçok fiyat farkı..bu ne ya böle...!!!!:farao:

merhaba arkadaşlar..

bu kadar olmaz dedim en sonunda...cbf 150 ile cbf 250 nin yedek parça fiyatlarında bu kadar fark olamaz gerçekten...

darksilence malesef öyle dostum malesef öyle...:pale: hadi aralarında çok büyük bir fark olsa neyse dicem ama oda yok...:pr: tamam sağlamlığına diyecek hiçbirşeyimiz yok ama bu fiyatlar haketen çok uçuk yaw...:cyclopsan

yuh bukadar fark mı olur twister da aynımı yani cbx 250 parçası palı mı

merhaba arkadaşlar..

Bişey dicem; ama kızmak,darılmak yok. :):)

CBF 150 = China

CBF 250 = Brazil, Japan :wiinkk:

Zaten fiyat farkı ve CC ler de işin boyutunu gösteriyor...

Yanlış anlamayın. Ben sadece söliyim dedim... :):):):):):)

yuh bukadar fark mı olur twister da aynımı yani cbx 250 parçası palı mı

Evt. CBF 250 ve CBX 250 hemen bütün parçaları aynıdır. (Sağ kumanda kolu vs hariç)

Ama arkadaşlar şunu unutmayın. Bizim motorların da yan sanayi parçaları var. Onların fiyatı son derece düşük.

Son düzenleme:
Bişey dicem; ama kızmak,darılmak yok. :):)

CBF 150 = China

CBF 250 = Brazil, Japan :wiinkk:

Zaten fiyat farkı ve CC ler de işin boyutunu gösteriyor...

Yanlış anlamayın. Ben sadece söliyim dedim... :):):):):):)

Evt. CBF 250 ve CBX 250 hemen bütün parçaları aynıdır. (Sağ kumanda kolu vs hariç)

Ama arkadaşlar şunu unutmayın. Bizim motorların da yan sanayi parçaları var. Onların fiyatı son derece düşük.

doğru diyorsun volkan:cat: ama su yan sanayi parçaları yaz once bir bize bilelim:mrgreen:

Allahtan ki yan sanayi parçaları var..Ama bir de yerlerine uysalar...:queen:

ya 1 mm küçük ya da 3 mm büyük oluyor tüm genel parçaları...:farao:

Abi; fren balataları, aynalar fln. Var yaa titandan, cgl'den uydurulan 2 günde mahfolan parçalar... :mrgreen::mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar