Yukarıda kırmızı cbf için düşüncelerimi yazmıştım.6600 e satılan motor içinde fiyatı hakkında yazdım.
UMIT HAYIRLI OLSUN KACA ALDIN MOTORU ON LASTIGIN MARKASI NEDIR ?
eyw abi saol
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:34 ----------
eyw. abi saol
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:36 ----------
allah razı olsun ön arka michelin lastik
motoru ben uyguna aldıgımı duşunuıyorum kullanılmayan bı motoru uzun sure bekleyerek aldım. akusu aynası muayene borcu 4750 5000 arası bı fıyata geldi. Ama piyasadaki motorlara bakıyorum adam 6-7 istese yerıymış.
ben 5750 alıp aynı paraya takasa saydırdım ama 6500 den aşağı vermezdim çünkü sıfır gibiydi.büyük masraflar yapmıştım. 2 takım metzeller lastik 500 km bile yapmadılar eksantrik zinciri senktron ayarı sübaplar zincir dişli ön cam zenon far koruma demiri arka çanta ve demiri bir dünya roleli bosch korna bunlar ciddi rakamlara yapılıyor. Çanakkaleye 18 martta gelen yok mu dostlar ?
oncelıkle hayırlı olsun. yedek parca derken neyı kastettın bılmıyorum ama egzantırık zıncırı orjınalını almasanda olur keza gergısı scoter gergısı 10 tl uyar. subap ust kapak falan dersen onlardan haberım yok .bu motorun olusu bıle senı yolda bırakmaz.fazla detaycı olma.umarım ınsaflı bı ustanın elıne dusersın.ılk aldıgımda benıde yondular ama sımdı akıllandım.
Her parçası var merak etme
Sen boşver o ustayı.aslında o senin saglam motorundan para kazanamayacak onun derdindedir.tanıdığım usta cok ama nerdesin yer olarak.sen bu numarayi ara.5073496193 adı civan süzen üstüne tamirci tanımam