Tesekkur ederim hocam

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:11 ----------
Bu arada soyle bi sorunum var.akü degistirdim.7 ah lik cikardim 9ah lik aku taktim.kuru aku.olcumlerini multimetre ile yaptim.kontak kapali 14.60, kontak acik tabi park gosterge otomatik aciliyor,far kapali (aç kapa)dugme ekledim kontak acik 12.80. Marş esnasinda 10.35-11 arasi calisir vaziyette rolantide 13.v ustu ,devir 6 binde 15 v cikti.
Buraya kadar hersey normal.
Ancak bir iki defa ilk calistirmada sanki zor marsi dondurdu.bir ara gosterge isiklari dahi kapandi.ama calisti. Sikinti ne olabilir cevaplarsaniz sevinirim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:29 ----------
Hocam arka tekerlek mili ya sanayiden bulursun uydurursun ya da internetten parca satan sitelere bakacan.site de zor bulacagin icin telefonla gorus.bazi urunleri sayfada yayinlamiyorlar.uygun kalinlikta mili bulursan sanayide tornada istedigin olcude dis actirabilirsin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:39 ----------
Hocam arka tekerlek mili ya sanayiden bulursun uydurursun ya da internetten parca satan sitelere bakacan.site de zor bulacagin icin telefonla gorus.bazi urunleri sayfada yayinlamiyorlar.uygun kalinlikta mili bulursan sanayide tornada istedigin olcude dis actirabilirsin.