Honda CBF 190R ?

Arkadaşlar internette geze geze böyle çinli sitelerin altını üstünü getirdim :mrgreen: ve böyle bir model çıktı karşıma sizce cbf 150 yerine böyle bir motor gelir mi ?
http://mall.newmotor.com.cn/motor/5076.html
cbf190r.jpg

3 liralık cbf yi 10 liraya satabildikleri bir ülkeye sizce böyle güzel modeller gelir mi?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Baya güzel duruyor ama getirmezler.

Gelir,gelir rahat olun.Sonuçta çin'den gelecek.Millet 20 sene cbf 150 kullanacak değil ya.

Yanlız çok beğendim. Kawasaki z serisini andırdı bana.

Cbf yerine bu gelse ve fiyatı 6 bin civarında olsa herhalde honda zamanında cbr 250 ile yakaladığı satışı 5 ile çarpar.

Kocaeli İl Temsilcisi

Honda'nın ne modelleri var Tr'ye gelmeyen . Bu modelde gelmez beyler boşuna ümitlenmeyin . Geçen sene Honda cb 250 f çıkardı ama Tr'ye o bile gelmedi . Bu model hiç gelmez . :)

Kırmızı fotolu olanı görünce direk aklıma benim motor geldi . :p

o9YrJ9.jpg
[/url][/IMG]

Bana bu avrupada satılması planlanarak üretilmiş gibi geldi. fazla güzel. Honda bu güzelliği 10 yıl önce bile üretebilirdi.

Ulan Honda köşeye sıkışınca ne güzel motorlar üretiyorsun. Duke 125 bunun yanında halt etmiş. KTM küsküyü verince tabi... tasarım müthiş hava soğutmalı 16 hp 184 cc motor sehir içi için mükemmel:cat:

sırf zevk, fantezi olsun diye büyük motorun yanına şehir içi için alınır. arada silip parlatılır

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:48 ----------

Uuuu beybii

https://www.youtube.com/watch?v=gHFOtTE6ZyU

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:55 ----------

bu da 2015 cb150R. konudaki 190R nin yandan yemişi ama likit kulıd mış:sunny: güzel...

https://www.youtube.com/watch?v=mlPGbLQBO5I

Bence gelmez.

Oldu da geldi, 125 lik gelir.

Oldu da 190 lik geldi, 15 Bin tl civarına gelir.

Umudu kesin beyler, uygun fiyatlı japon diyenler önümüzdeki 10-15 yil cbf ye binmek devam edecek.

En olmadı ybr.

Bugün İzmit Honda bayii ile görüştüm bölge müdürlerine bu sene bu modelin geleceği bilgisi verilmiş bana fuarı bekle gelecek dendi.

Yamahanın hondanın suzukinin düşük cc yakışıklı ne modelleri var ama bize yok son yıllarda hintli güzel modeller geldi artık böyle yakışıklı modelleri getirmez ise japonlar satışları her sene dahada düşecek

Çok pahallı olacağını sanmam motorda hava soğutmalı gördüğüm kadarıyla

arkadaşlar bu motor gelirse fiyatının 8.000TL olması bu kur ve getirilen zorunluluklar ile imkansız.
Nedeni ise 2017 model olacak olan motosikletler euro4 normlarına uygun olması gerekiyor ve bu normlara uygun olan motosikletler
enjeksiyon
abs firen
kombine firen
dayanıklılık testi
bilgisayar bağlantılı arıza tespiti
otomatik far ve aydınlatma sistemi gibi daha bir çok zorunluluklardan geçmesi gerek ve bu fiyatlar malesef hayal

Uygun bir gelirse piyasayı silip süpürür. Babam bile bunu bekliyor bakalım ne kadardan satışa sunulacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar