evet bende uzaktan gördüm iki kişi gerçekten hoş gözüküyorduFakat malzeme kalitesi biraz düşük işde:salut:
uzaktan görüp malzeme kalitesi hakkında nasıl karar verdin anlamadım:silent:
evet bende uzaktan gördüm iki kişi gerçekten hoş gözüküyorduFakat malzeme kalitesi biraz düşük işde:salut:
memnun kalmayanlar var mı ???
ybr125 im gitti ya bundan alıcam yaza doğru yada YBR 250 alıcam (bu yaz geliyor)
uzaktan görüp malzeme kalitesi hakkında nasıl karar verdin anlamadım:silent:
. Bana bayiiden (hatta birkaç bayiiden birden) söylenen, devir saati 2007'de gelecek diye bir durum yok. Ama ileride gelirse ve çokça ihtiyaç hissedersem - ki şimdilik motor sesinden kendini belli ediyor zaten - taktırırm bir devir saati olur. Bu bir eksiklik gibi görünüyor ama sanırım o kadar da büyük problem değil. Tabii olsa daha iyi olurdu ama bence sırf bunun için beklemeye değmez.
Honda nın gösterge tablolarının yedek parça fiyatları meşhurdur. Twister göstergelerine 935 ytl + işçilik fiyat çektiklerini bilirim. eğer ki sende devir saati olan göstergeleri takmak istersen ucuza alabileceğini sanmam.....r:
motorun fiyatı 3.800-, kullananlarla konuştum ve kısa da olsa kullandım
şunu diyebilirim al bin masrafsız ve yormuyor.
arkasaşlar bu motor titreme sorunu yok demisiniz tamam ok amaa bu titreme 100km üstünde illaki bir artma yaşanıyordur degilmi misal uzun yol yapmak için uygunmudur 600km kadar bu yol nede olsa honda hani...
sizi uzun yol yaptınız mı full depo ile kaç km yapıyor?(280 km yi aşarmı 1depo ile)
son sürat heralde 120km/h'dir.
İstanbuldaki kurye arkadaşlarda hergeçen gün cbf150nin sayısını artarak görüyorum. Eğer buraya giren kurye arkadaşlar varsa bizden yorumlarını ve bilgilerini esirgemesinler!!!
ben gördüklerime soruyorum çok güzel bir sorun yaşamadım diyor herkez.kimse malına tarafsız yorum yapmıyor hepsi güzel diyor.