bilen bilmeyen herkes konuşuyor aga hayır yorum yapanları kaçı cbf kullandı oda meçhul orda burda okudugu yorumları copy paste yapan şahıslar..motora laf atacagına emsallerinden biraz yakıtı fazla diye eksi yanını söyleseler anlarımda ne biliyim işte.. bu arada o ilandaki motorun silindiri değişmiş gerçekten bak renk daha açık duruyo silindir kapağina falan bakarsan renk daha soluk..Baştan sona kadar katılıyorum.. Arkadaş çok haklı
Nedir bu cbf düşmanlığı..anlamadım.
evet arkadaşlar haklısınız bir motorsikletin 1000 kmde 1 litrelik yağının 100 ile 200 ml arasını yakmasi toleranstır..kral cbf..aslan besleyen ne yediğine bakmaz..
ben aslan falan görmedim cbf'in içinde :wiinkk:
bilen bilmeyen herkes konuşuyor aga hayır yorum yapanları kaçı cbf kullandı oda meçhul orda burda okudugu yorumları copy paste yapan şahıslar..motora laf atacagına emsallerinden biraz yakıtı fazla diye eksi yanını söyleseler anlarımda ne biliyim işte.. bu arada o ilandaki motorun silindiri değişmiş gerçekten bak renk daha açık duruyo silindir kapağina falan bakarsan renk daha soluk..
Benim.gözümde 10 tane cb ekimsenin cbf düşmanlığı yok. Bukadar adi ve sorunlu bi motoru honda nasıl satar? Tek dert bu. Markası mondial olsaydı bu cbf nın, ok tamam. Ama koskoca honda bunu nasıl yapar?
Benim.gözümde 10 tane cb e
1 tane cbf yapmaz
Yakarsa 1000km bir degistr yağı
Cok mu pahalı sanki
Cbf 150 yağ yakıyor veya bunu kabullenemeyenler için eksiltiyor, bu yağı motor karterden damlatmadığına göre uçup gitmiyor ya yakarak eksiltiyor..
Ama bu motorun yağ yakmasını kabullenmeyi sağlayan bir özelliği var. Konforu.
Çoğu commuter motorda bulunmayan hem sürücü hem artçı için rahatlık Cbf 150 de mevcut.
3lü çanta sistemi cuk diye oturuyor ve birçok uzun yol aksesuarı mevcut. Görünüm açısından commuter sınıfında en güzeldir veya orta güzeldir ama kimse çirkin diyemez.
Cbf 150 apaçiliğe gelmez, sakin kullanıcıların motorudur. Yolun keyfini çıkarmak isteyenlerin. Bir an önce bitsin diyenlerin değil
Bu motoru alıyorsan, yağ değişimini 1000km de bir yapacaksın, veya eksildikçe takviye edeceksin.
Yağ yakmasa çok daha iyi olacağı şüphesiz. Ama Hondanın sunduğu Cbf 150 bu. Almak yada almamak size kalmış.
BEN 2 yıl boyunca kullandım2008'de sıfır km aldığım CBF150 motorum şu an 35,000 kilometrede. Bugüne kadar en fazla 100ml yağ eksik çıktı. Yaptığım 35,000 km yolun en az 20 binini yaz aylarında tam gaz, 100-110 arası giderek yaptım.
Bir benim motorum yağ yakmıyor demek ki![]()