honda cbf 150 - tvs apache rtr ?

kanmix_x galiba cbf150 taraftarısınız :) aslında ondanda vazgeçemiyorum ya tvs de olsa honda hep aklımın köşesinde :))

Adam bide km nin ne önemi var demiş ya ne insanlar var. İş icraata gelince az km li olucak temiz olucak:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motoru hic kullanmadan bir kenarda bekletseniz bile 3-4 yilin sonunda bir cok parcasinin miladi dolmus olacaktir. Demek istedigim bu. Modeller birbirine yakin olurda km onemli bir hale gelir. Arkadasin dusunmesi ve kontrol etmesi gereken tek husus sudur. 2011 model gercekten bakimli ve temiz kullanilmis bir tvs yi 3000 e biraz zor bulur. Bu fiyata bulunmasi imkansiz degil tabiki ama iyi bir ustanin onayiyla almalidir.

kanmix_x tam apache ye kara vermiştim yine aklımı karıstırdın yaa :D

Yok aklını karıştırmıyayım her ilde bayiside yok serviside yok

Ama İstanbul gibi bir yerde yaşıyorsan her zaman tutulur apaçi burda bayisi olsa alcaktım olmadığı için caydım

Ğeçen yakından gördüm daha modern tipi şekli daha bir agresif albenisi var ama servis sıkıntısı çekeceğim için vazcaydım

Ben bursada yaşıyorum küçül il sayılmaz illaki vardır ya :) servisi.

cbf in kafasının sabit olması çok hoşuma gidiyo mesela ybr yi sevmiyorum o yüzden ya apache ya cbf yani :D ama apachenin şekli çok iyi ya aslan gibi :D hızıda cbf den iyi videolardan izlediğim kadarıyla :)

oda doğru ya :D birşey diyimmi kafam okadar allak bullak olduki 2 sinden bi düzgün sebep bulsam almak için direk karar vericem ama :D

oda doğru ya :D birşey diyimmi kafam okadar allak bullak olduki 2 sinden bi düzgün sebep bulsam almak için direk karar vericem ama :D
kafaya fazla takmaya gerek yok hangisinin tipi hoşuna gidiyosa onu al hepsi iyidir nekadar ekmek okadar köfte hesabı 3000tl lik motor sonuçta. cbf de ybr de apaçide aynı aman aman bir fark yok hangisi hoşuna gider gönlünden geçerse onu al.

2009 honda yı 3.000 vermezler :D birde 3.000 tlnin 1 kurus üstüne çıkamam :D

KARDEŞ TVS AL İŞİN ŞAKASI Bİ YANA TAMAM HONDA GÜZEL MOTOR AMA PERFORMANS ÇOK YOK VE BİZ GENÇLER SPORT SEWERİZ AL 2011 MODEL DÜŞMESİ KAZASI FALAN YOKSA

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar