Honda Cbf 150 My Moto xD

Arkadaşlar motorumun fotolarını sizlerle paylaşmak istedim işte fotolar ;​

Motorun İlk Hali ;

grnt000fr3.jpg

Ve Son Hali :D

17573.jpg

1757310.jpg

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun.Güle Güle kullan.

Güzelmiş motorun Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
Bana göre motosiklet en güzel pozunu ön-sağ çaprazdan egsozla birlikte gözüktüğünde verir. :p

allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin maşallah nazar değmesin harika görünüyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
Güzel görünüyor,güle güle kullan..

CBA

kazasız belasız kardşe bende bu aralar vitesliye geçiş için cbf 150 almayı düşünüyorum, alacak olursam aynen senin yaptıkların aklımdaydı hoş olmuş. artçı demiri, jantlar ve camı siyah yapman süper olmuş. bu camı sonradanmı aldın siyah olarak yoksa film filanmı çektirdin.

kazasız belasız kardşe bende bu aralar vitesliye geçiş için cbf 150 almayı düşünüyorum, alacak olursam aynen senin yaptıkların aklımdaydı hoş olmuş. artçı demiri, jantlar ve camı siyah yapman süper olmuş. bu camı sonradanmı aldın siyah olarak yoksa film filanmı çektirdin.

Orjinal Siyah Olarak Geldi Kardeşim

kazasız belasız hoş ve güzel olmuş :cat: jantları nasıl boyattın ? bende ne zamandan beri komple siyaha boyatmayı düşünüyorumda

Allah kazasız belasız kullandırsın. Yalnız anlamadığım benim eski makinamın fotoğrafını koyup nasıl eski hali diye tanıtabildiğin. Fotoğrafın çekildiği yer bile bizim apartmanın önü =)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar