Honda Cbf 150 miz Calındı ve bulduk ! Okuyun Arkadaşlar

Ciddimisiniz ya ? Gerçekten ciddiyseniz çalınan motosikletleri bulmak için iş birliği yapmak isteyen çok kişi olabilir. Hatta bu işten deli gibi para bile kazanabilirsiniz.

Yaşadıklaraınız olmayacak şeyler değil. Fakat böyle bir hikayenin gerçekliği için adreslerin ve isimlerin net olması daha iyi olacaktır. Baron değilsiniz istanbulda otomatik silah temin etmek paranız varsa bakkaldan ekmek almak kadar kolay. Verin adresleri bizde arkadaşlarımızın çalınan motosikletleri için harekete geçelim.

Motosikleti
Ns200
kardeşim merhaba. Buraya delikanlı delikanlı yazmışsın. Çok güzel fakat yazdığında hiç bir fayda yok. Motosikleti çalınan ve bulunamayan arkadaşlar yorum yapacaklardır. Benim 3 kere motosikletim çalındı. Elimde bir silah yoktu ama istanbulun altını üstüne getirdim motosikletlerimi bulamadım.

Yazdıkların gerçekmi bilmilyorum fakat yaşananlar doğruysa ve madem bukadar delikanlı bir arkadaşsın. Bize yada motosikleti çalınan arkadaşlara bu adresleri ya da bu isimleri ver. Senin malın kıymetli olabilir sen piskopatta olabilirsin fakat burada ekmek parasıyla hergün yediği yemekten kesip kenara atıp güç bela motosiklet alan insanlar ve kardeşlerin var bunlara bir yol gösterici ve yardımcı ol.

Kimdir bu insanlar isimleri adresleri nedir. Özeldende iletişim kurabiliriz yeterki insanların canları yanmasın kardeşlerimizin motosikletlerini bulalım.

Aynen öyle. Böyle bir mevzu başıma gelse en çok eğleneceğim kişi şu bmwli mt7li arkadaş.

Eskiden bir dizi vardı A takımı.Onun gibi bir ekip kuracaksın.Ücreti mukabilinde insanların motorunu bulacaklar.

Turgetson adamsın ya. Cos 'un kralını yazmışsın yine bu adamı banlamayın nolur. Beni banlayın bunu banlamayın fanınım olum senin :)

Deneme yazıları yazıyorsun sanırım. Ama burası edebiyat forumu değil. MOTOSİKLET forumu!

Motosikleti
Suzuki burgman 200
aga kimsede dememis ki yari otomatik tüfekleri nerden buldunuz?

Ülkemizde görev icra eden emniyet güçlerininin fonksiyonuna hayranım. Sadece garibanın işine ket vurmak konusunda göreve hazır görebiliyoruz; bunun dışında hakkı korumak, mağdura yardım etmek gibi görevleri sanıyorum iş tanımlarında yok.

İnsanlar, icra edilen suçun sonunda ortaya çıkan mağduriyetlerini kendileri gidermeye çabalıyorlar. Müthiş komik.

[/COLOR]

Herhangi bir silah dükkanı, av bayii vs

Ben daha çok kısa süreli çatışmayı merak ettim. Biraz detaylandırsaydınız keşke. Havaya mı yoksa elemanların üzerine mi ateş ettiniz, nasıl karşılık verdiler, ölen yaralanan?

CBF 150 için bunları yapan adam 1000rr için savaş çıkartır :mrgreen:

Hiç silah ya da av mağazasına girdiniz mi ?Nerede yaşadığınızı bilmiyorum ama şu istanbulda hemen hemen her sokakta olan atış yapılan silah mağazaları var ? vallahi çocuğa para verip yollasam 2 3 dükkandan biri hertürlü faturasız olarak satışını yapıyor. bukadar zor değil silah bulması.

Eskiden bir dizi vardı A takımı.Onun gibi bir ekip kuracaksın.Ücreti mukabilinde insanların motorunu bulacaklar.
Bu da şu şekilde döner bu memlekette:bu A takımı önce motosikletlerin çalınmasına müsade eder sonra ücret karşılığı sahibine getirir herkes payını alır. Güzel ekmek kapısı.

Çatışma kısmına kadar gayet inandiriciydi.Olay gerçekse gittiğiniz yerlerin açık adresini paylaşın bizde basalım iyi forumlar

“Aslan bir üstüme atıldı.Çektim çakıyı bunun karnına tak tak tak....”

Gerçekse ülkede kolluk kuvveti kalmamış demektir.

Bu motosiklet hırsızlarında altına işemek gelenek herelde.Kartal'da görev yapan polis arkadaşımın yakaladığı motosiklet hırsızıyla konuşması sonucu yine böyle bir alt ıslatma mevzusu geçmişti...

Motosikleti
QJ SRT800s
uzun zamandır foruma uğramıyodum. yarısını okudum konunun ve üşenmedim şifre hatırlatma yapıp sırf şunu yazmak için girdim.

YAV HE HE

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar