honda cbf 150 mi? küba kh150-12d mi?

Katılım
3 Şub 2011
Mesajlar
43
ılk fırsatımda ıkısınden bırını almayı dusunuyorum arkadaslar muhtemelen yaza mondıalı 100ukh'mden ayrılıp bu ıkısınden bırını alıcagım sızlerın yorumlarını beklıyorum benım kısısel oncelıgım honda cbf 150den yana marka görüntü ve saglamlık konusunda ama küba kh150-12d de onun ayarında ıse 1000lıradan fazla fark odememek gerek dıye dusunuyorum sızlerın goruslerını yorumlarını ve tecrubelerını ogrenerek bı karara varmak ıstıyorum cunku benı en ıyı sız anlar ve durust cevap verırsınız dıye dusunuyorum sımdıden ılgınıze tesekkurler:)
 
Katılım
3 Şub 2011
Mesajlar
43
arkadaslar bunu bende bılıyorum tabıkı honda fakat demek ıstedıgım su sızlere arada 1000lıradan fazla fark var kubanın bu modelı yenı cıktı balansor japon falan dıe konusyorlar honda marka kalıtelı tamam bunu 3 yasındakı cocuga sorsak oda honda der ama kubanın durumu nedır dıye soruyorum sızlere zaten yukardada belırttım cbf 150den yana gonlum her acıdan dıe ama kuba nasıl bılen bınen kullanan varsa yorumlarını beklerım dalgaya almanıza gerek yok :) saygılar
 
Katılım
7 Haz 2009
Mesajlar
2,830
Kuba da bıldıgımz cınlılerden bakma ılanlarında japon teknolojisi kulanılmıs yazıyorda sadece yazıyor nerde nasıl kulanıcaklar o teknolojiyi sen en ıyısı sahıbınden.com a bı kuba yaz japon teknolojisini gör cbf150 yenilendi 1bin tl farka kesinlikle değer
 
Katılım
10 Nis 2010
Mesajlar
1,714
Aradaki 1000TL ye kafan takılmasın. Sonradan Kuba her türlü ödetir sana o parayı:)
İmkanın varsa kullan, hatta cbf yi kullanmasan da olur çünkü kuba'dan sonra diceksin: "bundan kötüsü olamaz!"
 
Katılım
12 Nis 2007
Mesajlar
2,059
bak sende söylüyosun aralarında 1000 tl fark var:)kalite,kullanım,rahatlık,performans olarakta dağlar kadar fark var,sonuç olarakta bu soruyu sormak bile anlamsız hayırlı olsun cbfin çok memnun kalıcaksın:)
 
Katılım
8 Ocak 2008
Mesajlar
3,327
bence bu soruya cevap bile yazılmaz.. tabikii kuba:mrgreen:.
 
Katılım
5 Eki 2006
Mesajlar
15,037
çok içtim.. kafam çok fena..... kuba tabikide...:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p
çirkin kadın yoktur az votka vardır...
 

F54

Katılım
25 Haz 2010
Mesajlar
14,940
ucuzsa çok olur illeti pahalıysa çok olur lezzeti der atalarımız para hiçbir zaman yalan söylemez
 
Katılım
21 Kas 2008
Mesajlar
3,845
arkadaslar bunu bende bılıyorum tabıkı honda fakat demek ıstedıgım su sızlere arada 1000lıradan fazla fark var kubanın bu modelı yenı cıktı balansor japon falan dıe konusyorlar honda marka kalıtelı tamam bunu 3 yasındakı cocuga sorsak oda honda der ama kubanın durumu nedır dıye soruyorum sızlere zaten yukardada belırttım cbf 150den yana gonlum her acıdan dıe ama kuba nasıl bılen bınen kullanan varsa yorumlarını beklerım dalgaya almanıza gerek yok :) saygılar

geyik yapıyoz moruk, alınma hemen:) cbf nin ne kadar ağır bastığını anlatmaya çalışıyoruz:)
senin demek istediğin o 1000tl farkı vermeye değermi. sen cbf de alsan kubada alsan o 1000tl farkı vericen ama fark şu, o 1000tlyi cbf yi alırken vericen ama kubada serviste ve yedek parçacıda taksitle vericen:) karar senin.
 
Katılım
20 Ağu 2005
Mesajlar
7,460
Sorunun cevabı CBF150 olmalı tabi de, Kuba'nın son modellerinin öyle dökülen tipte motorlar olmadığını kullanıcılardan okuyoruz. Bazı cevaplar biraz basmakalıp olmuş.

Balanser denen parçanın Japon'u Çin'i olmaz, karbüratör değil bu. Standart parça da değil. Önemli olan işini düzgün yapması, yani doğru tasarlanmış olması. Öyle Çin motoruna Japon taktım gibi bir durum olmaz yani.
 
Katılım
3 Şub 2011
Mesajlar
43
arkadaşlar yorumlarınız ıcın cok tesekkur ederım ne yapıp edıp yaza cbf parası cıkartıcagım ıns 2011 yenı stıcker devır saatı falan cok sık gozukuyor bayıldım maddı konuda asılmaz bır sıkıntı olmazsa eger cbf alacagım ama dıkkatımı ceken ve ayar oldugum bı konu var koskoca hondanın tr de sayılı ıllerde motorsıklet bayısı var ben sınopta yasıyorum bır kubanın mondıalın servısı satıs temsılcısı var fakat nasıl olurda hondanın olmaz ya yakın cevre ıllerımızde bıle yok sızcede bu anormal bı durum deılmı ınanın sınopta cok cok fazla motorsıklet kullanıcısı ve hastası var ama baktıgım zaman pıyasaya oyle honda gormek zor ama kafamı nereye cevırsem cın malı zoruma gıdıyor desem yerı var acıkcası hondamı alacagım ıns yaza ama bakımlarını falan bır honda servısınde yaptıramayacagım anlasılan ama olsun yınede gonlum hondada sızınde yorumlarınıza bakılırsa dusunecek bırsey kalmadı tesekkurler emegınıze elınıze saglık:)
 
Katılım
28 Eki 2010
Mesajlar
530
honda alırken fazla ödersin ama satarken hem müşterisi çok olur hemde daha az zararla satarsın. 3000 e aldıgın kübayı 5000 km kullanıp 1500 tl ye satmaya kalksan kimse yüzüne bakmaz. ama 4500 e aldıgın hondayı 5000 km kullan 3500 e zibil gibi müşterisi olur.

işin başka bir boyutuda honda sıfır titreşimli bir makina. kullanılan parçalar çinlilerin kalite olarak bir gömlek üstünde. öyle sararma solma vs olmaz. bakımlarını aksatma yolda bırakacak alet degil.

son olarak olayın piskolojik yönü var honda dünya markası. bugün kutuplarada gitsen kutup ayıları bile tanır. kübayı bırak yurt dışını yurt içinde bile bilen az.

aklın yolu birdir honda al.

desenki cbf mi, tvs mi, ybr mi o zaman işler degişir.

cbf konforu ile öne çıkarken ybr şehir içi kıvraklıgı vardır. tvs ise içlerinde en güçlüsüdür. fakat vibrasyon tüm artıları yok eder.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst