selamlar
selam sevgili motorcu kardeşlerim uzun zamandır yazamıyodum ama ancak okuyabiliyordum forumumuzu malum öğrenciyim dersler vizeler finaller derken tatile girdik hemen gezmeye gittim işte fırsatım olmadı yazmaya ama inanın takip ediyordum forumu neyse şimdi burda olduğuma göre izlenimlerimi yazayım bari.
2000 km de motorumu gerçekten seviyorum özellikle kalkışlarda ve 2.viteste çok iyi
1000 bakımında yan ayaklığımı deiştirdiler ama güven vermiyor beni korkutuyor her an motor devrilecek diye tırsıyorum.
motorun yakıtı eskiye göre çok düştü.
motorumun hızı maalesef 110-115 arasında kalıyor.enterasan olan 2 kişi de böyle tek kişi de böyle.bu veriler hafif rüzgarda vede yatmadan denedi.
sele kısa mesafelerde rahat ama uzun mesafelerde biraz acıtmaya başlıyo:cherry:özellikle denizden çıkınca ıslak mayoyla oturusanız çok kötü oluyo denemyin

r::cherry:
ben bizim köyde 1 km lik yokuş ağağı bozuk bir yol var orada kullandım gerçekten çok zorlandım motoru zor zaptedebiliyordum ve motor çok kayıyordu sanırım lastiklerden dolayı.
aydınlatmalar bence karanlık köy yollarında yetersiz ama şehirde yeterli olabilir.
farların gaz verince parlaması yoksa sönükleşmesi çok kötü.
1 kaç defa hava sıcakken yokuş yukarı motorun harret yapar gibi olduğunu ve çekişten düştüğünü farkettim normalde 4. vites ve ya 3.vitesle gittiğim yolda 2-3 le gitme zorunda kaldım.
bir cuma günü manisadaydım kontak anahtarımı kaybettim.akşam saat 6 da izmire glecektim ve saat 5 te farkına vardım anahtarın yokluğunun.bütün aramnalarıma rağmen bulamıyınca servise de ulaşamayınca açık bir moto tamircisi buldum.kafası kilitli motorumu ön kaldırarak götürdük adam grenajları ve kafaayı söktü kontağı çıkardı düz kontak yaptık ve izmir bergamaya geldim.tamirci bu iş için 50 ytl aldı kahroldum valla.Bu arada anahtarımı buldum pantolonumla kemerimin arsına sıkışmış

r:.neyse bergamada serviste arkadaşlar bedavaya kontağı geri takıverdiler saolsunlar.
motoru kısa mesefalerde denedim ve km de 75-80 bin lira yakıyor.
ama en son bergamadan izmire gelirken bergamada fulledim iyice fullettim sonuna kadar sıktırdım daha sonra 108 km sonunda tekar izmirde bucada bp de depoyu tamamen fullettim ve inamayacaksınız 6 ytl lik benzin aldı.ben hala olayın şokundayım yol boyunca karşıyakaya kadar 80 km hızla geldim.daha sonrada normal şehiriçi trafiği işte.bence baya az yaktı.neyse işte söyleyeceklerim şimdilik bunlar.herkesin yolu açık olsun:rendeer: